Kalapuikkoviikset valtaavat Suomen – tunnetut kasvot mukana kampanjassa

Monet suomalaistähdet kasvattavat marraskuun ajan viiksiä hyväntekeväisyyden nimissä.

Marraskuussa Suomenkin jälleen vallannut maailmanlaajuinen Movember-kampanja keräsi viikonloppuna mukaan jo yli 10 000 jäsentä. Kampanjan tarkoituksena on kerätä viiksiä kasvattamalla varoja hyväntekeväisyyteen sekä laajentaa tietoisuutta miesten terveydestä - eritoten eturauhasen syövästä. Tarkoitus on siis kasvattaa mahdollisimman näyttävät viikset ja hankkia niille euroja lahjoittavia tukijoita.

Movember 2012 on houkutellut kampanjaan myös tunnettuja suomalaisia. Juontaja Heikki Paasonen heitti kansalle Movember -haasteen Maikkarin perjantain Heikki ja Mikko Show’ssa. Viiksikampanjassa on mukana myös urheilijoista muun muassa SM-liigajoukkueiden sekä jalkapallon Suomen mestarin HJK:n pelaajia.

Tunnetuista juontajista viiksiään kasvattavat muun muassa Renne Korppila, Aki Linnanahde, Juha Valvio sekä Marce Rendic. Aiemminkin mukana ollut Mikko Kuustonen vannoo jälleen kalapuikkojen nimeen ja viiksistään tunnettu meteorologi Visa Salojärvi aloitti puhtaalta pöydältä ja suoritti sääennusteen ilman viiksiä.

– Visa on rekisteröitynyt mukaan ja olen ymmärtänyt, että lauantaina hän oli ensimmäistä kertaa noin 20 vuoteen ilman viiksiä, Movemberin puuhamies Jarno Salmivuori toteaa tiedotteessa.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat