Mainos

Kaksosvauvojen sieppaaja edelleen karkuteillä

Kaksosvauvojen sieppaajaa ei vielä ole Vantaalla löydetty, vaikka poliisi on puhuttanut kymmeniä lähitienoolla liikkuneita. Kaksosvauvat katosivat puoleksi tunniksi Vantaan Kaivokselasta maanantaina.

-Kaikki mahdollisuudet ovat vielä avoinna, kertoi komisario Juha Juurinen Vantaan poliisista.

Poliisi odottaa yleisöltä yhä avainvinkkiä, jonka perusteella jotakin tietoa sieppaajasta saataisiin. Lastenvaunuistakaan ei ole löydetty sormenjälkiä, joiden perusteella sieppaajan jäljille voitaisiin päästä.

-Eikä sormenjäljet ihan joka paikkaan tartukaan, Juurinen kertoo.

Poliisi odottaa edelleen ratkaisevia silminnäkijähavaintoja. Vihjeet voi kertoa puhelinnumeroon 09-8730259 tai 09-8730400.

-Vauvat eivät onneksi tunnu kärsineen sieppauksesta. Olivat eilen ihan iloisella mielellä, Juurinen kuvailee.

Kahdeksan kuukautta vanhat kaksostytöt siepattiin vaunuineen kerrostalon pihalta maanantaina iltapäivällä Vantaan Kaivokselassa. Äiti oli laittanut vauvat nukkumaan kerrostalon päädyssä ensimmäisen kerroksen ikkunan alle. Huomattuaan vaunujen ja lasten sieppauksen kello kolmen jälkeen hän hälytti heti poliisit.

Vauvat löytyivät noin puolen tunnin päästä, kun koulumatkalla ollut 11-vuotias tyttö havaitsi heidät metsässä Jokiuoman puiston pienoisgolfkentän läheisyydessä. Vauvat olivat löydettäessä hyvässä kunnossa. Vauvat siepattiin Kaivokselan pallokentän vieressä olevan kerrostalon pihalta. Löytöpaikalle Jokiuoman puiston minigolfkentän läheisyyteen on vajaan kilometrin matka. Linnuntietä etäisyys on arviolta vain 300 metriä.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.