Karmea tapaus tallentui valvontakameraan USA:ssa: 3-vuotias sai surmansa – vankilasta juuri vapautunut äiti ajoi tahallaan pojan päälle

Texasin lapsen yliajo 1:32
Katso video: valvontakamera todistaa äidin ajaneen valkoisella autolla poikansa päälle.

Karmea tapahtuma tallentui valvontakameralle, mikä todistaa äidin syyllisyyden. Juuri takuita vastaan putkasta vapautunut äiti väittää päälleajon olleen vahinko, kertoo CNN.

Valvontakameran tallenne näyttää traagisen tapahtuman, jossa kolmen lapsen äiti Lexus Stagg peruuttaa ensin autolla taaksepäin. Hän kääntää yllättäen suunnan eteenpäin ja lapset yrittävät juosta pois auton edestä. 

Yksi Staggin kolmesta lapsesta, 3-vuotias Lord, ei kuitenkaan ehtinyt pois alta ajoissa ja menehtyi.

"Hän leikki pihalla 10-15 minuuttia aiemmin"

Pienen pojan kuolema on järkyttänyt myös naapureita.

– Hän oli leikkimässä tässä pihalla vain 10-15 minuuttia aiemmin, kommentoi naapuri Walter Turcious.

Syyttäjä Sean Teare kertoo kyseessä olevan piittaamaton kuolemantuottamus. Se tarkoittaa, että rikos on tehty vastenmielisen piittaamattomasti, mikä vaikuttaa myös rangaistuksen pituuteen.

– Hän joutuu 2–10 vuodeksi vankilaan oman 3-vuotiaan poikansa surmasta, Teare sanoo.

Jo kaksi aiempaa huostaanottoa

Stagg julkaisi kuvia menehtyneestä pojastaan omassa Facebook-profiilissaan ja miettii, miten hänen pitäisi kertoa onnettomuudesta 5-vuotiaalle tyttärelleen, menehtyneen pojan siskolle.

Sosiaaliviranomaisten mukaan Staggilta oli otettu huostaan jo kaksi lasta vuonna 2013. Nyt myös jäljellä olevat kaksi lasta otetaan huostaan.

Lue myös:

    Uusimmat