Mainos

Kaksikuonoisesta koirasta somen suursuosikki – erikoisten eläinten keräilijä pelasti suloisen Tobyn varmalta kuolemalta

0:53

Kaksikirsuinen katukoira Toby oli jo määrätty lopetettavaksi, kun erikoisia eläimiä kerännyt mies sattui bongaamaan sen löytöeläintalosta. Uusi omistaja kehuu Tobyn huikean hyvää hajuaistia.

Kaksikuonoisuus ei ole koiramaailmassa välttämättä kaikkein arvostetuin ominaisuus, mutta kalifornialainen katukoira Toby saa olla kiitollinen erikoisesta ulkonäöstään.

Toby nimittäin pelastui epätavallisen geenivirheensä takia varmalta kuolemalta.

Fresnon kaupungin kadulla asunut kaksikirsuinen Toby oli jo otettu kiinni ja päätetty lopettaa, kun Venice Beach Freak Show’n vetäjä ja erikoisuuksien kerääjä Todd Ray sattui löytämään sen.  Ray oli etsimässä löytökoirataloista erikoisuuksia näytökseensä.

Löytöeläintalosta reipas Toby lähtikin Rayn ja hänen vaimonsa matkaan ja asuu nyt Rayn perheessä. Perheellä on kaksi muutakin koiraa, viisijalkainen kääpiöpinseri Rocky ja kaksijalkainen chihuahua Pinky.

”Toby on suloisin koira maailmassa”

Todd Ray kuvailee Tobyä maailman suloisimmaksi koiraksi. Tobyllä on hänen mukaansa myös superhyvä hajuaisti.

– Sen kuono löytää mitä vain, Ray vakuuttaa uutistoimisto Reutersin haastattelussa.

Ray kehuu myös muita lemmikkejään, jotka hän on löytänyt samaan tapaan kuin Tobyn.

– Minua kiehtovat eläinten ainutlaatuiset ominaisuudet ja erot ja ne maagiset opetukset, joita ne opettavat meille. Minulle ne ovat uskomattomia.

Rayn mukaan kaikki poikkeamatkin ovat normaaleja.

– ”Normaalia” ei ole olemassakaan. Tässä tapauksessa on toki surullista, että koira päätetään lopettaa vain siksi, että se näyttää erilaiselta.

Reipas ja iloinen Toby on valloittanut ystäviä eri puolilta maailmaa, kun sen tarina on levinnut median ja sosiaalisen median sivustojen kautta laajalle.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.