Sniffles joutui muiden kulkukoirien hyökkäyksen uhriksi ja menetti nenänsä – erikoisen näköinen koira on sulattanut ihmisten sydämet

0:49
Myös tämä koira sulattaa ihmisten sydämet: nallekarhumainen Frank-koira ihastuttaa suloisuudellaan.

Karun elämän läpikäynyt Sniffles menetti nenänsä tapellessaan muiden kulkukoirien kanssa. Erikoisesta kuonostaan huolimatta Sniffles onnistui sulattamaan ihmisten sydämet ja sai itselleen rakastavan kodin.

Snifflesin elämäntarina ei ole niin kaunis kuin pienellä koiralla toivoisi olevan. NTD uutisoi noin vuosi sitten 12-vuotiaasta koirasta, joka karkasi kotoaan ja päätyi Puerto Ricon kaduille. 

Pieni koiravanhus joutuikin isojen kulkukoirien hyökkäyksen uhriksi. Tappelu vaati pienen koiran koko nenän: nyt koiralla on kuonossaan vain ontto kolo. Erikoisen kuonosta tekee myös se, että Snifflesillä on ulkonevat ja vinot hampaat, jotka näyttävät hieman torahampailta.

Kauan karkuteillä ollut koira saatiin pelastettua ja vietiin lopulta Poodle and Pooch Rescue -nimiseen koirille suunnattuun turvakotiin Floridaan.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Kulkukoirana olemisesta useita lääketieteellisiä haittoja – vaatii erikoishoitoa loppuelämän ajan

Sniffles kärsi valitettavan monesta lääketieteellisistä haitasta. Koiralta löydettiin useita loisia, kuten koukku- ja piiskamatoja, sekä punkkien levittämää rikettisiabakteeria. Loiset viihtyvät epäpuhtaissa olosuhteissa, esimerkiksi likaisissa vesistöissä.

Nenättömän koiran vammat vaativat jopa kolme leikkausta. Koiralla oli useita haavoja, jotka olivat peräisin muiden kulkukoirien puremista. Tapellessaan isompien koirien kanssa myös koiran kuono turmeltui.

Useista vammoista ja haitoista huolimatta Sniffles tervehtyi, vaikkakin koiravanhus vaatii erikoishoitoa lopun elämänsä.

– Sniffles tarvitsee adoptoijan, joka sitoutuu puhdistamaan koiran nenän kahdesti päivässä sekä hoitamaan sen silmiä päivittäin silmätippojen avulla, Poodle and Pooch Rescuen johtaja Rebecca Lynch kertoi Peoplelle ennen kuin Sniffles adoptoitiin.

Yhteydenottoja vastaanotettiin useita satoja

Sniffles ei hurmannut ainoastaan eläinlääkäriklinikan henkilökunnan sydämiä, vaan hauvasta tuli koko kansakunnan suosikki.

– Sniffles on sitkeä pieni kaveri. Sen menneisyydestä johtuvasta arasta luonteesta sekä hämmennyksen luomasta alkushokista huolimatta Sniffles on todella tullut ulos kuorestaan, Lynch ihastelee People-uutismedialle.

Floridalainen The Poodle and Pooch Rescue -turvakoti on edelleen haltioissaan kaikesta tuesta ja kannustuksesta, jota Sniffles sai – ja saa edelleen – osakseen.

Organisaatio vastaanotti nenättömään koiravanhukseen liittyen satoja sähköpostiviestejä ja ääniviestejä. Turvakoti sai myös useita tiedusteluja ja hakemuksia sosiaalisen median kautta.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lisäksi sosiaalinen mediaan tehtyjen julkaisujen kommenttikentät täyttyivät ihastelevista ja tsemppaavista kommenteista.

– En edes huomannut, että koiralla ei ole nenää. Luulin suloisen koiran vain hymyilevän, Facebookissa kommentoidaan.

MNN-sivuston tietojen mukaan Sniffles löysi itselleen uuden ja rakastavaisen kodin, jossa siitä pidetään hyvä huoli. 

Lähteet: NTD, People

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja