Mainos

Kaksi vauvaa kolmosista menehtyi täysin yllättäen – syynä kätkytkuolema?

Poliisi tutkii tapausta, jossa kolmosten äiti löysi kaksi lastaan kuolleina. 

Yksihuoltajaäiti Sarah Owen heräsi lauantaiaamuna jokaisen vanhemman pahimpaan painajaiseen löydettyään kaksi pientä lastaan elottomina vuoteistaan. Kaksi kolmesta viiden kuukauden ikäisistä kolmosista oli kuollut täysin yllättäen. 

Poliisin mukaan lapset eivät kuolleet epäilyttävissä olosuhteissa, ja näin ollen tapausta käsitelläänkin traagisena tapaturmana. He eivät kuitenkaan ole kommentoineet väitettä siitä, että lämmitysjärjestelmästä aiheutunut hiilimonoksidimyrkytys olisi saattanut aiheuttaa kuolemantapaukset.

Toinen teoria lasten äkilliseen kuolemaan on se, että lapset olisivat menehtyneet kätkytkuoleman seurauksena, sillä perheen kolmas lapsi todettiin täysin terveeksi. Tutkinta tapauksen tiimoilta on käynnissä.

Lapset kuljetettiin sairaalaan ja julistettiin myöhemmin kuolleiksi

Äiti oli edellispäivänä käyttänyt ennenaikaisesti syntyneitä kolmosiaan lääkärintarkastuksessa, mutta kaiken todettiin olleen kunnossa. Hätäkeskus sai puhelun tapahtuneesta lauantaiaamuna kymmenen aikaan.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Tänään oli elämäni rankin päivä, sillä jouduin sanomaan hyvästit mitä kauneimmille lapsenlapsilleni Noahille ja Charlielle. Hyvää yötä, kultaseni, nukkukaa hyvin siihen asti, kunnes tapaamme jälleen. Rakastan teitä niin paljon, poikien isoäiti Jane Owen kirjoitti tragedian jälkeen. 

Perheen naapuri Anna Way kertoo nähneensä ensiapuhenkilökunnan saapuneen paikalle ja tehneen kaikkensa pelastaakseen lapset, mutta mitään ei ollut tehtävissä. Poliisin antaman tiedotteen mukaan viiden kuukauden ikäiset lapset kuljetettiin sairaalaan, jossa heidät julistettiin myöhemmin kuolleiksi.

Lähteet: DailyStar, HoneyNine

***


Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.