Mainos

Vastasyntyneet kaksoset ja yksivuotias tyttö jäivät orvoiksi – vanhemmat kuolivat lähes perätysten

Erään perheen kohdalle on sattunut aivan liikaa vastoinkäymisiä.

Floridalainen Stephanie Caceres joutui synnyttämään kaksosensa traumaattisissa olosuhteissa. Vain kolme päivää aikaisemmin 27-vuotiaan naisen puoliso Jevaughn Suckoo oli kuollut kotonaan ampumavälikohtauksen seurauksena. Puolisonsa menettämisen lisäksi äiti tunsi epätoivoa siitä, että heidän vastasyntyneiden kaksostensa ja yksivuotiaan tyttärensä Kailanien täytyisi kasvaa ilman isää.

– Kuulen ihmisten puhuvan jatkuvasti siitä, kuinka heidän lapsensa tekevät sitä ja tätä isiensä kanssa, ja ainoa, mitä pystyn ajattelemaan on, että lapseni eivät koskaan saisi mahdollisuutta kokea sitä, ei edes Kailanie, Caceres kirjoitti Facebookissa.

– Nyt hän on poissa, poissa ikuisesti, eikä se ole reilua, äiti lisää.  

Isovanhemmat ovat lupautuneet huolehtimaan lapsista

Valitettavasti lastensa isän menettäminen ei jäänyt tämän tarinan koskettavimmaksi kohdaksi. Vain kaksitoista päivää lasten syntymän ja päivä hänen miehensä hautajaisten jälkeen tapahtui jotain käsittämätöntä. Kolmen lapsen äiti kuoli keisarileikkauksen aiheuttaman infektion seurauksena.


Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Vaikka tehohoitoon joutunut äiti kamppaili kuinka henkensä puolesta, se ei riittänyt. Kolme pientä lasta menettivät muutaman päivän sisällä sekä isänsä että äitinsä. Nyt pariskunnan perhe yrittää tehdä kaikkensa, jotta he voisivat tarjota kaikille kolmelle lapselle parhaan mahdollisen tulevaisuuden. Isovanhempien kerrotaan nyt ottaneensa lapset huostaansa. 


Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Olemme kaikki murtuneita, sydämemme ovat särkyneet emmekä löydä sanoja näiden kolmen lapsen puolesta, jotka joutuvat kasvamaan ilman, että he ovat koskaan saaneet tutustua kunnolla vanhempiinsa, perheenjäsen Lina Niemczyk kertoo.

Lähde: KidSpot 

***

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.