Mainos

Kaksi TeliaSoneran johtajaa epäiltyinä lahjusrikoksesta

Telejätti TeliaSoneran konserninjohtajaa Anders Igeliä ja Ruotsin-toimintojen johtajaa Marie Ehrlingiä epäillään Ruotsissa lahjusrikoksesta.

Sekä Igel että Ehrling olivat poliisin kuultavina asiasta 30.toukokuuta, kertoi yhtiön pääkonttorin tiedotuksesta vastaava Marianne Laurell STT:lle. Lahjontaepäilyistä kertoi Aftonbladet-iltapäivälehti.

Epäilyt liittyvät asiakastapaamiseen, johon TeliaSonera kutsui huhtikuussa parisataa elinkeinoelämän ja viranomaisten edustajaa. Asiakastapaaminen oli tarkoitus pitää kesäkuun alussa ja siihen piti kuulua musikaaliesitys sekä ruoka- ja alkoholitarjoilua.

Kutsuttujen joukossa oli Ruotsin valtakunnallinen poliisijohtaja Stefan Strömberg, joka ilmoitti asiasta poliisille. Aftonbladetin mukaan noin 15 ihmistä ehti vastata kutsuun myöntävästi ennen kuin siitä tehtiin ilmoitus, ja poliisi kuulustelee heitäkin.

Laurellin mukaan kaikki kutsutut olivat TeliaSoneran yritysasiakkaiden edustajia.

-Mielestämme emme ole tehneet mitään väärää. Tämän tyyppiset asiakastapaamiset ovat elinkeinoelämässä tavallisia. Niissä tiedotetaan asiakkaille tuotteista ja palveluista sekä vahvistetaan tavaramerkkiä, Laurell sanoi.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.