Kaksi lastaan menettäneen äidin epäitsekäs teko: On lahjoittanut jo yli 80 litraa rintamaitoa sitä tarvitseville

Vaikka oman lapsen menetys on aina kova paikka, eräs äiti ei antanut sen estää häntä auttamasta muita. 

Kun Ariel Matthewsin 11 päivän ikäinen poika kuoli, hänen kehonsa ei pysynyt mukana rankassa menetyksessä. Kun äidin rinnat jatkoivat maidontuotantoa, hän päätti pumpata maitoa niin paljon kuin pystyisi ja lahjoittaa sen apua tarvitseville pienokaisille.

– Päätin välittömästi lahjoittaa sen, koska tiesin, ettei hän tule selviämään, äiti kertoo päätöksen syntymisestä.

– Tunnen olevani onnekas voidessani auttaa vauvoja pysymään terveinä ja kasvamaan.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Äiti tiesi tarkalleen, mitä hän tekisi, sillä tämä ei ollut ensimmäinen kerta, kun hän lahjoitti rintamaitoaan eteenpäin. Vuosia sitten kotiäiti Matthews oli kokenut rankan kohtukuoleman, jonka jälkeen hän päätti lahjoittaa maidon lapsille, jotka tarvitsisivat sitä. Tuolloin lahjoitettua maitoa kertyi hieman yli 15 litraa, tällä kertaa useita kymmeniä enemmän.

Äitien kiitollisuus palkitsee

Matthews julkaisi Instagramissa kuvan pumppaamastaan maidosta ja pyysi ihmisiä kertomaan, jos joku paikallinen äiti tarvitsisi apua. Hän haluaisi mielellään auttaa, sillä maitoa oli kertynyt jo yli 70 litraa. 

Koko elämänsä aikana kaksi lastaan menettänyt äiti on lahjoittanut rintamaitoaan apua tarvitseville kunnioitettavat 83 litraa. Matthews kertoo lahjoittamisen tuottavan hänelle suurta onnen tunnetta. Maitoa tarvitsevat niin äidit, joiden oma maidontuotanto ei riitä, kuin adoptiovanhemmatkin. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Tuntuu todella hyvältä lahjoittaa sitä, etenkin kun saan halauksia kiitollisilta äideiltä. Ja se, että äidit luottavat minuun antaessaan maitoani heidän vauvoilleen, tuntuu hyvältä.

Matthews kertoo, että vanhemmat lähettävät toisinaan hänelle myös kuvia vauvoistaan juomassa maitoa. Se palkitsee. 

***


Lähde: People 

Lue myös:

    Uusimmat