Erilainen valokuvaussessio! Äiti otti kantaa taaperoimetykseen imettämällä lapsiaan yhtä aikaa

Äiti julkaisi kuvan kahden eri-ikäisen lapsensa yhtäaikaisesta imetyksestä toimiakseen esimerkkinä kaikille äideille.

Teksasilainen äiti haluaa kuviensa avulla kannustaa kaikkia naisia päättämään itse omasta kehostaan.

Paljon huomiota herättänyeet imetyskuvat syntyivät vahingossa äitiyskuviin erikoistuneen valokuvaaja Mae Burken käsissä. 

Teksasilaisen Chelsea Craigin kolmevuotias tytär tuli levottomaksi kesken perhekuvausten, joten äiti päätti ottaa hänet mukaan vuoden ikäisen kuopuksensa imetykseen. Ennakkoluuloton valokuvaaja ryhtyi räpsimään kuvia tapahtuneesta, aivan kuten mistä tahansa muustakin tilanteesta. Kuvia ottaessaan hän ei taatusti uskonut, kuinka suuren kohun kyseiset kuvat saisivat aikaan.

Lapsi saa itse päättää siitä, milloin imetys loppuu

Vaikka imetyskuvia ei oltu suunniteltu etukäteen, äiti kertoo olevansa tyytyväinen, että pystyy näyttämään niitä lapsilleen tulevaisuudessa. Kuvat kertovat hänen mukaansa täydellisesti siitä, miltä tuntuu olla äiti.

Craigin kertoo, että vanhimman lapsen imetys oli tarkoitus lopettaa vuoden ikäisenä. Äiti muutti kuitenkin mieltään, sillä hän halusi lapsensa itse päättävän siitä, milloin imetys loppuisi. 

– Uskon, että päätökseni on hyväksi meille. Tuen naisten oikeuksia ja kaikkia niitä valintoja, joita teemme äitinä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Craig ei kaikesta huolimatta pidä itseään imetysaktivistina, vaan hän uskoo pitkäaikaisen imetyksen yksinkertaisesti olevan hyväksi hänen perheelleen.

Hänen mukaansa äiti saa itse päättää siitä, kuinka kauan hän imettää lastaan. Osa imettää lapsiaan seitsemän vuotta, osa vain kaksi viikkoa ja jotkut eivät ollenkaan.

– Nämä kaikki vaihtoehdot ovat ok minulle, Craig lisää.  

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Hän toivoi, että Kidspot-blogiin lisäämät kuvat toimisivat positiivisena esimerkkinä kaikille. Tästä syystä hän kertookin olevansa todella yllättynyt kaikista niistä negatiivisista kommenteista, joita hän on kuvien myötä saanut. 

– En tiedä, miksi ihmiset haluavat käyttää naisen kehoa negatiivisuuden lietsomiseen, Craig ihmettelee. 

Lähde: People

Lue myös:

    Uusimmat