Kaksi Air Finlandin lentoa viivästyi tunneilla

Kahden Air Finlandin lennon lähtö on viivästynyt tänään useita tunteja. Toinen myöhästymisistä oli seurausta eilisestä Air Finlandin lentokoneen teknisestä ongelmasta, jonka vuoksi Finnmatkojen matkustajat joutuivat vaihtamaan lentokonetta Pariisissa matkallaan Kanariansaarille.

Pariisiin jäänyt kone on saatu korjattua tämän päivän aikana, ja sen odotetaan saapuvan Suomeen iltaseitsemältä. Sen jälkeen kone lähtee Malagan lennolle, jonka aikataulun mukainen lähtöaika olisi ollut noin kello 11. Lähtö viivästyy noin kahdeksan ja puoli tuntia.

Myös Air Finlandin lento Teneriffalle on myöhästynyt noin kahdeksan tuntia. Koneen oli määrä lähteä noin aamukymmeneltä, mutta se pääsi matkaan vasta kuuden aikoihin illalla. Air Finlandista kerrotaan, että maapalveluyhtiön työntekijä oli aamulla vaurioittanut konetta vahingossa. Koneeseen tuli ulkoinen vaurio, joka korjattiin ennen lähtöä.

Eilen Air Finlandin lennolla Kanariansaarille matkustaneet parisensataa lomalaista pääsivät määränpäähänsä kolmen aikoihin aamuyöllä, eli noin kahdeksan tuntia myöhässä. Myös paluumatkalaisten kotimatka viivästyi.

(MTV3 - STT)

Lue myös:

    Uusimmat