Mainos

Kakkonen

Parillisuus, vastakohtaisuus, riippuvuus, diplomatia.

Avainsana numerolle kaksi on diplomatia. Olet erittäin herkkä, huomaavainen ja vähän ujo. Nämä ominaisuudet ovat sekä vahvuuksiasi että heikkouksiasi. Samalla kun intuitiivisesti ymmärrät toisten ihmisten tunteita ja vaikuttimia, saattaa herkkyytesi saada sinut vetäytymään taka-alalle ja piilottamaan omat kykysi.

Herkkävaistoisuutesi ansiosta olet taitava diplomaatti. Olet myös kärsivällinen ja yhteistyökykyinen. Työskentelet hyvin ryhmissä, ja sinulla on lähes taianomainen taito luoda harmoniaa erilaisten ihmisten ja mielipiteiden välille.

Nautit musiikista ja runoudesta, kaipaat harmoniaa myös omaan elämääsi.

Sinulla on silmää kauneudelle ja hyvin kehittynyt tasapainon ja rytmin taju. Sinulla voi olla parantavia kykyjä, erityisesti sellaisilla alueilla kuin hieronta, akupunktuuri, fysioterapia ja keskusteluterapia. Herkkyytesi voi kuitenkin olla myös kompastuskivesi. Olet herkkänahkainen ja loukkaannut helposti. Annat liian paljon painoa toisten ihmisten sanomisille. Tämä ominaisuus saattaa saada sinut vetäytymään kuoreesi.

Liian usein pakenet ristiriitoja - ja olet siitä vihainen itsellesi. Kun löydät omat sisäiset voimasi, jotka ovat huomattavat, löydät myös itsestäsi rohkeuden käyttää omaa voimaasi silloin kun sitä tarvitaan.

Rakastajana olet herkkä ja intohimoinen. Intuitiivisuutesi ansiosta ymmärrät kumppanisi tarpeet jo ennen kuin hän ehtii niitä ilmaisemaan. Toisaalta, jos koet että sinua on loukattu, saatat ilmaista tyytymättömyytesi hyvin terävästi ja satuttavasti.

Diplomaattiset taitosi ja järjestelykykysi tasoittavat tietäsi myös työelämässä. Et kaipaa parrasvaloja, vaan tavoitteen saavuttaminen riittää sinulle. Hyvin usein saatatkin olla se, jonka ideoiden pohjalta asiat toteutetaan, mutta et läheskään aina saa kunniaa tekemästäsi työstä, tai panostasi aliarvioidaan. Sen sijaan että murehtisit kohtaloasi, kohtaa rohkeasti ne, jotka yrittävät vähätellä sinua ja seiso rohkeasti saavutustesi takana!

Kaipaat turvallisuutta ja mukavuutta. Viihdyt levollisessa ilmapiirissä, läheistesi seurassa. Kun oma kotisi on kyseessä, sinusta tulee perfektionisti. Sinulla on erinomainen maku, ja se näkyy lähipiiristäsi. Olet mukavaa seuraa, sinulla on loistava huumorintaju. Ystävät hakeutuvat levolliseen seuraasi. Olet turvasatama muille herkille ihmisille.

Kun löydät sisäisen tasapainosi, sinulla on kaikki avaimet menestykseen. Hakeudu työhön, jossa herkkyytesi ja diplomaattisuutesi pääsevät oikeuksiinsa. Toimi liimana, joka sitoo toiset ihmiset yhteen. Terapeutin, opettajan ja parantajan tehtävät ovat alueita, joilta voit löytää oman menestyksesi. Sovellut erinomaisesti myös musiikki-, arkkitehtuuri-, mainos- tai muotialoille. Politiikka ja laki tarjoavat erinomaiset mahdollisuudet soveltaa ainutlaatuisia neuvottelijan ja ongelmanratkaisijan taitojasi.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.