Mainos

Kaipaatko vaihtelua? Uudenlainen hiusväri saa kutrit vaihtamaan väriä kameleontin lailla

Mitä tulee, kun yhdistää tieteen ja kauneudenhoidon? Älytuotteita tietenkin. Nyt on kehitetty hiusväri, joka vaihtaa väriä lennosta lämpötilojen mukaan. Ja sitä on ihmeellistä katsella.

Moni pähkäilee vähintään muutaman kerran vuodessa hiusvärinsä kanssa. Kun hiukset ovat vaaleat, tekee mieli tummentaa ne ruskeiksi. Kun tumma sävy on saavutettu, alkaa taas ikävöinti blondin tai vaikka punaisen kuontalon perään.

Vaihtelu virkistää. Mikä olisikaan mahtavampaa kuin hiusvärin vaihtaminen vaikka joka päivä?

Lontoolaisen tuotekehittely- ja teknologiayrityksen The Unseenin perustaja, Lauren Bowker yhdistää työssään omien sanojensa mukaan tieteen, taiteen ja muotoilun.

Bowker on ristinyt uuden hiusvärinsä Tuleksi (Fire). Hiusväri reagoi ympäröivään lämpötilaan ja hiukset säkenöivät esimerkiksi ruskean, pinkin ja oranssin sävyissä kuin kameleontti. Olemassa on kuulemma muitakin yhdistelmiä, kuten mustavalkoinen ja sinihopea.

Lontoon muotiviikoilla esitelty tuote on saanut ihmiset ihastuksiinsa. Bowker kertoo, että hiusväri on vähemmän myrkyllinen kuin tavalliset hiusvärit ja että se lähtee hiuksista muutamassa pesussa. Toistaiseksi tuote on kuitenkin vielä kuluttajien ulottumattomissa. Keksijä etsii yritykselleen parhaillaan kaupallista yhteistyökumppania. 

Lähde: Forbes, Mashable

***

2:00

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.