Mainos

Kaipaatko ideoita trendikkääseen sisustukseen? Asuntomessukohteisiin pääsee nyt myös kotoa käsin

Syksyllä tekee mieli uudistaa sisustusta. Asuntomessut esittelivät kesällä kiinnostavimpia sisustustrendejä ja antoivat inspiraatiota oman kodin laittamiseen. Jos haluaisit palata suosikkikohteeseesi tutkailemaan tiettyä kalustetta tai seinän väriä, se onnistuu virtuaalisesti.

Talven tuloa enteilee usein sisustusvimma: vaaleaan yleisilmeeseen toivotaan syksyn sävyjä. Ainakin viltit nostetaan jälleen sohvalle, ja kynttilätkin tekevät paluun. Sohvatyynyt ja verhot saavat ehkä uutta sävyä.

Tällä hetkellä trendisisustus on värikäs, mausteinen ja vähän boheemikin. Ruskean eri sävyt saapuivat korvaamaan kokovalkoista sisustusta. Luonnonmateriaalit kiinnostavat, ja maanläheisyys näkyy sisustuksessa muutenkin.

Inspiraatiota sisustukseen!

Vieraile virtuaalisesti Porin Asuntomessujen taloissa Suomen Asuntomessujen VR-palvelussa.

Asuntomessut ovat oiva paikka päivittää tiedot paitsi rakentamisen uusista tuulista myös sisustuksen trendeistä. Jos Porin Asuntomessut jäivät väliin tai haluat palata uudelleen kiinnostavan sisustuksen äärelle, se onnistuu VR-palvelun kautta. Sen avulla voit käväistä messukohteissa virtuaalisesti, kulkea huoneesta huoneeseen ja tutkia kohteita aina yksityiskohtia myöten. 

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja

    MTV Oy on osa Teliaa. Yrityskaupan myötä olemme päivittäneet tietosuojasivustomme ja tietosuojakäytännöt. Päivitetyt tietosuojakäytännöt astuvat voimaan 15.4.2020. Lue lisätietoja tästä.