"Kaipaan häntä edelleen..." Lukijat paljastavat lomaromanssinsa

Studio55.fi kysyi lukijoiden kokemuksia lomaromansseista. Vastauksista paljastui kuumia kertomuksia, kauniita muistoja ja muutama romanttinen haavekin.

"Koin lomaromanssin 15 vuotta sitten Portugalissa saksalaisen pojan kanssa. Hän oli siellä työkomennuksella, minä lomamatkalla. Syy romanssiin saattoi olla, että tuohon aikaan minulla meni vähän huonosti poikaystäväni kanssa."

Vietimme kolme päivää yhdessä, kunnes lomani loppui. Hän jäi vielä sinne töihin, ja sen jälkeen en hänestä kuullut. Lomaromanssimme oli viatonta suutelua ja tanssimista. Samassa sängyssäkin nukuimme, mutta siihen se jäi, sillä meillä molemmilla oli suhteemme kotimaassa. "

"Romanssi alkoi 1970-luvun lopulla, ja kesti muutaman vuoden. Olisin ollut valmis jättämään Suomen ja muuttamaan, mutta onneksi hänelle tuli pakkoavioliitto paikallisen kanssa. En ole häntä vieläkään unohtanut, enkä unohda koskaan. "

"Nuorena ja eron partaalla roikkuvana tein ihanan lomamatkan Caprille, missä kohtasin palavasilmäisen italiaanon. Kotiin ei kuitenkaan ollut vaikeaa lähteä: sehän oli vain kuuma lomaromanssi satujen saarella, Caprilla."

"Olen kokenut lomaromanssin kreikkalaisen miehen kanssa, ja se romanssi kesti yhdeksän vuotta. Se jatkuisi varmaan edelleen, jollei surullinen tapahtuma olisi katkaissut sitä. Kaipaan häntä edelleen, vaikka en häntä koskaan enää näekään."

"Se tapahtui vuonna kauan sitten, ja päättyi Helsingin asemalaiturille, koska asuimme eri puolella Suomea. Erkaneminen oli vaikeaa, mutta pikkuhiljaa sain hänet mielestäni pois."

Lomatoiveena romanssi

Kaikki eivät olleet kokeneet rakkautta etelän auringon alla. Osa lukijoista kuitenkin paljasti haaveilevansa romanttisesta kohtaamisesta. Toiset nauttivat lomaromantiikasta oman kumppaninsa kainalossa.

"Yrittäjänä ei ole lomia, nyt olen eläkkeellä. Eläke on pieni, mutta täytin kesällä tasavuosia, ja lapseni, tytär ja poika, passittivat lomalle. Ensi kuussa lähden, ja toivon pientä lomaromanssia. Leskenä olen ollut yli kahdeksan vuotta, joten toivossa on hyvä elää. "

"Voi voi, en ole! Onko 69 vuoden iässä jo liian myöhäistä?"

"En ole kokenut lomaromanssia. Olen liian raitis ja avuton luonne."

"Olen ollut aviossa mieheni kanssa nelisenkymmentä vuotta. Lomalla vanha puolisokin alkaa näyttää romanttisemmalta kuin arkisina työviikkoina. Kannattaa siis lomailla puolison kanssa ja kokea romansseja vuodesta toiseen. "

Studio55.fi/Milja Atu

Kuvat: Colourbox.com


Onko sinulla tarina kerrottavanasi?

Studio55.fi etsii jatkuvasti mielenkiintoisia tarinoita netissä kerrottavakseen ja kannustukseksi muille vaikeassa elämäntilanteessa eläville. Oletko selvinnyt vaikeasta sairaudesta tai onko tuttavallasi takanaan aivan huikea elämä eriskummallisine sattumuksineen? Myös pienempien ja suurempien järjestöjen teot ja muiden hyväksi toimivat aktiiviset ihmiset kiinnostavat meitä.

Ota meihin yhteyttä, niin ehkä kerromme studio55:läisille juuri sinun selviytymistarinasi. Lähetä tarinasi lomakkeen kautta tai sähköpostilla osoitteeseen studio55(at)mtv3.fi. Korvaathan osoitekentässä (at)-kohdan @-merkillä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja