Mainos

Kahden naisen katoamismysteerit – missä ovat Päivi ja Birgitta?

Poliisi kaipaa edelleen vihjeitä mystisesti vuodenvaihteessa kadonneesta helsinkiläisestä kieltenopettajasta.

Viimeisin havainto Päivi Heikinheimosta on uudenvuodenaatolta. Silloin omaiset olivat häneen yhteydessä. Viimeiset asumiset merkit hänen kotoaan on 2. tammikuuta. Heikinheimo asuu yksin Helsingin Tapanilassa.

Tutkinnanjohtaja Kirsi Kanth sanoo, että tutkinta ei ole edennyt viime päivinä mihinkään suuntaan.

– Vihjeitä on tullut runsaasti ja poliisi tarkistaa niitä. Mutta valitettavasti vihjeistä ei ole ollut apua Heikinheimon liikkeiden jäljittämisessä.

Heikinheimo ilmoitettiin kadonneeksi tämän viikon maanantaina, koska omaiset eivät saaneet häneen yhteyttä. Hän ei myöskään saapunut työpaikalleen. 

Kampaajakin suuri mysteeri

Viime viikolla tuli kuluneeksi jo viisi kuukautta siitä, kun helsinkiläinen Birgitta Silander lähti kotoaan Viikistä tapaamaan ystäväänsä Helsingin keskustaan, eikä saapunut koskaan perille.

Tutkinnanjohtaja Teemu Kruskopf kertoo Mtv Uutisille, että poliisi kaipaa edelleen vihjeitä Silanderin liikkeistä. Katoamisen tutkinta ei ole edennyt. Helsinkiläinen kampaaja tuntuu kadonneen jäljettömiin viimevuoden elokuun lopulla.

– Poliisi on tarkastanut paljon vihjeitä. Silanderin tunteneiden ihmisten ja työtovereiden kanssa on keskusteltu, mutta mitään ratkaisevaa ei ole tullut ilmi, Kruskopf sanoo.

Viimeinen varma havainto Silanderiin liittyen on se, että hänen matkapuhelimensa linkittyi Tennispalatsin tukiasemaan katoamispäivänä kello 17.

Tutkinnanjohtajan mukaan poliisilla on muutamia linjoja, joiden mukaan tutkinta etenee, mutta yhtään varmaa havaintoa ei kampaajasta elokuun jälkeen ole.

Havainnot Silanderista voi ilmoittaa sähköpostiosoitteella vakivaltarikosyksikko.helsinki@poliisi.fi tai soittamalla numeroon 0295 417 935.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.