Mainos

Nuori mies lähti baarista ja katosi – poliisi jatkaa 23-vuotiaan Martinin etsintöjä

Poliisi jatkaa yhä Helsingin Kalliosta kadonneen 23-vuotiaan Martin Johannes Clausenin etsintää, kertoo tutkinnanjohtaja Jussi Wahe Helsingin poliisista.

Tuntomerkit

Kadonnut on noin 180 senttiä pitkä ja hoikka. Hänellä on pujoparta ja viikset. Silmälaseja käyttävällä Clausenilla oli katoamisiltana yllään musta hattu, kaulahuivi, ruskea nahkatakki, siniset farkut ja musta kengät.

Kadonnutta koskevista havainnoista voi ilmoittaa sähköpostilla osoitteeseen vakivaltarikosyksikko.helsinki@poliisi.fi tai Whatsapp-sovelluksella numeroon +358 46 922 465.

Wahen mukaan vieläkään ei ole varmuutta Clausenin seurasta ravintolasta, mutta hän on tämän hetkisten tietojen mukaan ollut osittain jossain seurueessa, osittain yksin.

Clausen on viimeksi nähty tiistai-iltana 24. lokakuuta ennen iltakahdeksaa Helsingin Kalliossa sijaitsevassa baarissa, josta hän oli oman ilmoituksensa mukaan lähtenyt kohti kotiaan Jätkäsaaressa.

Wahen mukaan uutta tietoa tapaukseen liittyen ei ole vihjeillä saatu.

– Nyt on tarkastelun alla se, mihin hän olisi siitä sitten lähtenyt, Wahe kertoo.

Clausenia etsitään kadonneena henkilönä. Wahen mukaan etsintämenetelmät ovat samanlaiset, vaikka hänen katoamiseen epäiltäisiinkin liittyvän rikos. Tällaista epäilyä ei tässä vaiheessa ole.

Wahen mukaan poliisilla on asiassa useita tutkintalinjoja ja eri selvittelyjä käynnissä. Hänen mukaansa tutkinnassa on huomioitu myös se mahdollisuus, että Clausen olisi joutunut matkan aikana veden varaan.

– Mitään mittavia etsintöjä ei voida aloittaa, jos ei suunnilleen tiedetä paikkaa, hän toteaa etsintöjen järjestämiseen liittyen.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.