Kahden edullisemman Googlen Pixel-älypuhelimen design paljastui kuvissa ja videolla

Googlen huippuluokan Pixel 3 ja Pixel 3 XL -älypuhelimia edullisemmasta älypuhelimesta, joka on ainakin epävirallisesti huhuissa ristitty Pixel 3 Lite -nimellä, on nähty jo useampaan otteeseen vuotokuvia.

Sen rinnalla Googlen on tiedetty kehittäneen myös toista älypuhelinmallia, ja tuoreimpien paljastusten perusteella kyse voi olla suurikokoisemmasta Pixel 3 Lite XL:stä.

Tuttu vuotaja OnLeaks on julkaissut nyt yhdessä 91mobiles-sivuston kanssa kuva- ja videomateriaalia molempien uusien Pixel 3 Lite -mallien designista. Materiaalit perustuvat CAD-suunnittelutiedostoihin, joiden perusteella OnLeaks on tuottanut tässä nähdyt materiaalit.

Designiltaan puhelimet muistuttavat aiempia Pixel 3 -älypuhelimia kaksivärisellä takapinnalla sekä erottuvasti väritetyllä virta/lukituspainikkeella. Uutuuksissa materiaalina on kuitenkin alumiinin ja lasin sijaan muovi. Pixel 3 -huippupuhelimista poiketen lisäksi edullisemmissa Pixeleissä on myös perinteinen 3,5 millimetrin kuulokeliitäntä.

Pixel 3 Liten näytön kooksi on aiemmin mainittu 5,56 tuumaa, eli näyttö on hieman Pixel 3:n 5,5 tuumaa kookkaampi. Mitoiksi kerrotaan nyt 151,3 x 70,1 x 8,2 millimetriä. Pixel 3 Lite XL:n näytön pitäisi puolestaan olla kooltaan noin 6 tuumaa, ja sen mitat ovat 160 x 76,1 x 8,2 millimetriä. Näyttöjen kuvasuhde on 18,5:9.

Aiemmat paljastukset ovat kertoneet, että Pixel 3 Liten takakameran tarkkuus olisi 12 megapikseliä ja etukameran 8 megapikseliä. Takakamera on mahdollisesti täysin sama kuin Pixel 3:ssa ja Pixel 3 XL:ssä. Etukameroita edullisemmissa mallissa on vain yksi, kun niitä Pixel 3:ssa ja Pixel 3 XL:ssä on kaksi – lisänä tavallisen rinnalla laajakulmaisempi toinen kamera.

Pixel 3 Lite sisältää Qualcommin Snapdragon 670 -järjestelmäpiirin ja 2 915 milliampeeritunnin. Suurikokoisempaan Pixel 3 Lite XL:ään odotetaan kookkaampaa akkukapasiteettia, mutta lisäksi myös mahdollisesti hieman tehokkaampaa Snapdragon 710 -järjestelmäpiiriä, jolla varustettua Bonito-koodinimellistä laitetta Googlen tiedetään kehitelleen.

Googlen edullisempien Pixel-puhelinten julkistusaikataulusta ei ole vielä tietoa, mutta eiköhän älypuhelimet esitellä viimeistään aivan alkuvuodesta.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja