Mainos

Kahden edullisemman Googlen Pixel-älypuhelimen design paljastui kuvissa ja videolla

Googlen huippuluokan Pixel 3 ja Pixel 3 XL -älypuhelimia edullisemmasta älypuhelimesta, joka on ainakin epävirallisesti huhuissa ristitty Pixel 3 Lite -nimellä, on nähty jo useampaan otteeseen vuotokuvia.

Sen rinnalla Googlen on tiedetty kehittäneen myös toista älypuhelinmallia, ja tuoreimpien paljastusten perusteella kyse voi olla suurikokoisemmasta Pixel 3 Lite XL:stä.

Tuttu vuotaja OnLeaks on julkaissut nyt yhdessä 91mobiles-sivuston kanssa kuva- ja videomateriaalia molempien uusien Pixel 3 Lite -mallien designista. Materiaalit perustuvat CAD-suunnittelutiedostoihin, joiden perusteella OnLeaks on tuottanut tässä nähdyt materiaalit.

Designiltaan puhelimet muistuttavat aiempia Pixel 3 -älypuhelimia kaksivärisellä takapinnalla sekä erottuvasti väritetyllä virta/lukituspainikkeella. Uutuuksissa materiaalina on kuitenkin alumiinin ja lasin sijaan muovi. Pixel 3 -huippupuhelimista poiketen lisäksi edullisemmissa Pixeleissä on myös perinteinen 3,5 millimetrin kuulokeliitäntä.

Pixel 3 Liten näytön kooksi on aiemmin mainittu 5,56 tuumaa, eli näyttö on hieman Pixel 3:n 5,5 tuumaa kookkaampi. Mitoiksi kerrotaan nyt 151,3 x 70,1 x 8,2 millimetriä. Pixel 3 Lite XL:n näytön pitäisi puolestaan olla kooltaan noin 6 tuumaa, ja sen mitat ovat 160 x 76,1 x 8,2 millimetriä. Näyttöjen kuvasuhde on 18,5:9.

Aiemmat paljastukset ovat kertoneet, että Pixel 3 Liten takakameran tarkkuus olisi 12 megapikseliä ja etukameran 8 megapikseliä. Takakamera on mahdollisesti täysin sama kuin Pixel 3:ssa ja Pixel 3 XL:ssä. Etukameroita edullisemmissa mallissa on vain yksi, kun niitä Pixel 3:ssa ja Pixel 3 XL:ssä on kaksi – lisänä tavallisen rinnalla laajakulmaisempi toinen kamera.

Pixel 3 Lite sisältää Qualcommin Snapdragon 670 -järjestelmäpiirin ja 2 915 milliampeeritunnin. Suurikokoisempaan Pixel 3 Lite XL:ään odotetaan kookkaampaa akkukapasiteettia, mutta lisäksi myös mahdollisesti hieman tehokkaampaa Snapdragon 710 -järjestelmäpiiriä, jolla varustettua Bonito-koodinimellistä laitetta Googlen tiedetään kehitelleen.

Googlen edullisempien Pixel-puhelinten julkistusaikataulusta ei ole vielä tietoa, mutta eiköhän älypuhelimet esitellä viimeistään aivan alkuvuodesta.

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja