Mainos

Kahdeksan suurperheen jäsentä kuoli auton syöksyttyä mereen: Sarah-äidin synkät sanat valottavat arkea – vaikeudet kätkettiin hymykuvien taakse

0:59

Tila-auto ajoi kalliolta mereen Mendocinon piirikunnan alueella maaliskuussa. Kollegan antama lausunto vahvistaa päätelmää, että kyseessä oli rikos.

Video: katso kuvat onnettomuuspaikalta.

Auto-onnettomuus, jossa kahdeksanhenkinen kalifornialaisperhe menehtyi, ällistytti tutkijoita maaliskuussa. Onnettomuuspaikalta ei löydetty lainkaan jarrutusjälkiä, eikä poliisi keksinyt tapahtuneelle järkevää selitystä. Tultiin päätelmään, että turma oli luultavasti aiheutettu tahallaan.

Sarah ja Jennifer Hart sekä heidän kolme lastaan löydettiin menehtyneinä onnettomuuden jälkeen. Poliisi uskoo myös kolmen muun lapsen kuolleen auton syöksyessä mereen.

Äiti paljasti kollegalle katuvansa lasten adoptoimista

People-lehden mukaan päätelmä onnettomuuden tahallisuudesta on saanut vahvistusta Sarahin kollegan astuttua esiin. Poliisille annettu lausunto tarjosi valonpilkahduksen teon taustoihin.

Kollega kertoi Sarahin kanssa käymästään keskustelusta, jonka aikana Sarah oli vihjannut tyytymättömyydestään lapsiinsa.

Hän oli sanonut toivovansa, että joku olisi kertonut, ettei heidän tarvitse hankkia suurta perhettä. Silloin he eivät olisi adoptoineet lapsiaan.

Ei ole täysin selvää, milloin kyseinen keskustelu käytiin. Kollega kuitenkin mainitsi poliisille samassa yhteydessä toisen keskustelun, joka tapahtui vain 20 päivää ennen onnettomuutta.

Lapset söivät äidin mukaan roskiksesta

Muillakin kollegoilla oli mielipiteensä Sarahista. Toiset kuvasivat häntä kunnolliseksi ja ystävälliseksi, mutta toiset sanoivat tämän teeskentelevän.

Kollegat kertoivat Sarahin kuvanneen lapsiaan muun muassa hidasälyisiksi. Hän sanoi, etteivät lapset osanneet toimia itsenäisesti ja kertoi, että lapsilla oli tapana syödä roskiksesta ruuan jälkeen.

Jenniferistä Sarah oli muun muassa maininnut kollegoilleen, että tämä kärsi masennuksesta ja ahdistuksesta. Myös lapset aiheuttivat tälle stressiä. Parin oltiin kuultu toisinaan riitelevän puhelimessa.

Väkivaltainen perhearki pyrittiin kätkemään

Sarah ja Jennifer julkaisivat sosiaalisessa mediassa kuvia perheestään aivan viimeisiin päiviin asti. Kuvissa perhe esiintyi onnellisesti hymyillen erilaisissa aktiviteeteissa. Perheystävien olikin tästä syystä vaikeaa uskoa, että kyseessä oli tahallinen teko.

Viranomaiset eivät ole kertoneet perheen kohtaloksi koituneelle teolle tarkkaa motiivia. Tästä huolimatta viranomaisten vastikään julkistamat tiedot tutkinnasta vahvistavat käsitystä siitä, että perheessä pyrittiin peittelemään epävakaata ja jopa väkivaltaista arkea.

Washingtonin sosiaaliviranomaiset olivat tavoitelleet perhettä vain hieman ennen turmaa. Hartien perheväkivaltaa käsiteltiin oikeudessa jo vuonna 2011. Tuolloin Sarah tuomittiin oikeudessa 6-vuotiaan lapsensa pahoinpitelystä.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.