Mainos

Kahdeksan kiloa painavampi Lauri Markkanen saa suitsutusta : "Hän näyttää mahtavalta"

0:57

Chicago Bullsin Lauri Markkasen asetelmat ennen NBA-kautta näyttävät erinomaisilta. Kesän aikana hankittu lisämassa on herättänyt huomiota Bullsin harjoitusleirillä.  

Videolla Lauri Markkanen tapaa kannattajiaan. 

Lauri Markkanen oli yksi seuratuimpia pelaajia Chicago Bullsin mediapäivänä. Eikä ihme, sillä suomalaisesta tuli varsinainen sensaatio viime kauden aikana. 

Nyt odotukset ovat vielä isompia, eikä vähiten hänen fyysisen kehityksensä takia. Markkanen kertoi seuran Facebook-lähetyksessä, että hänelle tuli lähes kahdeksan kiloa lisää massaan viime kauden jälkeen. Paino on noussut 109 kiloon. 

Markkanen sanoi, että fyysinen kehitys auttaa hänen peliään tällä kaudella. 

– Minua ei työnnetä pois tilanteesta helpolla, vaan minä työnnän puolustajia. Viime kaudella en pystynyt tekemään sitä, Markkanen sanoi. 

– Olo on raikas. Olemme tehneet kovaa työtä, ja olen saanut olla terveenä. 

Bullsin valmentaja Fred Hoiberg suhtautuu innostuneesti Markkasen uuteen "habitukseen". Hän muistutti, että Markkanen on päässyt keskittymään kauteen paremmin kuin viime kaudella, koska hänellä ei ole ollut maajoukkuekiireitä. 

– Uskon, että voimien lisääntyminen parantaa Laurin peliä joka alueella. Puolustuksessa siitä on eniten hyötyä. Hän pystyy raivaamaan tilaa paremmin, Hoiberg sanoi seuran Twitter-sivuilla. 

Lisää ääntä ja johtajuutta

Media tiedusteli Markkaselta, miten perheen esikoisvauva on muuttanut hänen elämäänsä. Markkanen oli hyvin hillitty, eikä esimerkiksi paljastanut vauvan nimeä. 

– Kentällä autan joukkuetta niin hyvin kuin pystyn, mutta kentän ulkopuolella elämällä on nyt enemmän tarkoitusta kuin ennen, Markkanen sanoi. 

Markkanen sanoi, että hän yrittää näyttää kentällä enemmän johtajuutta ja olla äänekkäämpi kuin viime kaudella. 

– All Stars -otteluun? Miksi ei, mutta huolehdin enemmän siitä, että Bulls voittaa pelejä, Markkanen vastasi uteluihin mahdollisesta tavoitteesta päästä tähdistöotteluun. 

"Yhä maailman hauskin jätkä"

Markkanen, 21, pelasi tulokaskaudellaan 68 ottelua ja teki keskimäärin 15,2 pistettä ja otti 7,5 levypalloa. 

Bullsin presidentti John Paxson sanoi, että Markkanen oli hyvä jo viime kaudella, mutta hän olettaa Markkasen parantavan entisestään. 

– Paineita on aina, mutta tässä joukkueessa on lahjakkuutta. Olemme hitsautumassa hyvin yhteen, Paxson sanoi lehdistölle.

Markkasen joukkuekaveri Zach LaVine oli niin ikään vakuuttunut Markkasen kehityksestä. 

– Voi veljet, Lauri näyttää mahtavalta. Hänestä on tullut vähän vahvempi. Ja hän on yhä maailman hauskin jätkä, LaVine sanoi Chicago Sun Timesissä. 

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja