Mainos

”Kadonnut tyttö” vastasi hupaisalla tavalla poliisin hätään Facebookissa

Teinityttöä luultiin kadonneeksi, kunnes hän ilmoitti itse sosiaalisessa mediassa paikallispoliisille olevansa kunnossa ja pötköttelevänsä paraikaa sängyllään.

Australialaispoliisi jakaa aktiivisesti kansalaisia koskettavia uutisia Facebook-sivullaan. Tällä kertaa mukaan oli tosin eksynyt onnettoman perheriidan tuloksena ilmoitus, joka osoittautui täysin perättömäksi.

Australialainen Erian Thompson, 17, yllättyi huomatessaan oman kasvokuvansa paikallispoliisin jakamassa Facebook-päivityksessä. Poliisi pyysi päivityksessä ”kadonneesta tytöstä” havaintoja auttaakseen tytön löytymisessä.

Jos Facebook-päivitys ei näy, katso se täältä.

Thompson vastasi poliisin Facebook-päivitykseen seuraavasti: ”Hei tyypit, olen ihan kunnossa. En ole kadoksissa. Tämä on vain ylireagointia aiempaan riitaan siskoni kanssa. Olen omassa huoneessani.”

Paikallispoliisin Facebook-vastaava kirjoitti myös vastineensa kadonneeksi luullun Thompsonin viestiin: ”Hei Erian, olen iloinen kuullessani sinun olevan turvassa, mutta emme voi poistaa tätä päivitystä ennen kuin olet tavannut poliisin kanssa ja voimme olla varmoja, että olet kunnossa. Voisitko soittaa meille tai tulla käymään poliisiasemalla?”

Myöhemmin samaisena päivänä Facebook-päivitys oli poistettu ja onnellisesta lopusta ilmoitettu myös sosiaalisessa mediassa.

Tarina ei kerro, millainen paikallispoliisin reaktio oli: helpottunut vai häpeissään väärästä hälytyksestä. Mitä ilmeisemmin tempauksen takana oli riitelystä loukkaantunut sisko, joka päätti kostaa rakkaalle perheenjäsenelleen.


Lähde: Viral Thread

Mainos

Lisää aiheesta

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.