Mainos

Suloinen näky! Raavaat poliisimiehet hemmottelivat autosta pelastettua vauvaa

Vuoden ikäinen poikavauva löytyi auton takapenkiltä oksennuksen peitossa kuljettajan kärähdettyä rattijuopumuksesta. Paikallispoliisi otti lapsen hellään huomaansa, kertoo Huffington Post.

Länsi-Virginiasta Yhdysvalloista löydetty lapsi oli oksennuksen ja omien ulosteidensa peitossa. Pieni poika pääsi lämpimään kylpyyn ja sai osakseen rutkasti huomiota raavailta poliisimiehiltä.

– Olen itsekin isä, joten en voinut katsoa lasta siinä kunnossa, kertoi poliisi D. C. Graham.

– Laskin pojalle lämpimän kylvyn tiskialtaaseen, jotta saisimme hänet puhtaaksi oksennuksesta ja ulosteista sekä paremmalle mielelle.

Jos kuva ei näy, katso se täältä.

Toisen poliisin mukaan lapsen uskotaan olleen huonossa jamassa jo jonkin aikaa, ennen kuin poliisit veivät hänet hoivattavaksi.

Pieni poikavauva hymyilee leveästi Länsi-Virginian poliisilaitoksen ottamissa kuvissa ja pikkupojan kerrotaan lopulta torkahtaneen onnellisesti päiväunille.

Poliisilaitokselta kerrotaan, että lapsi on nyt turvallisesti laillisen huoltajansa hoivissa. Sen sijaan auton kuljettajasta ei paljasteta muita tietoja, paitsi että kuljettajaa syytetään rattijuopumuksesta.

Video: Tämä taito kannattaa oppia.

1:16

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.