Seriffintoimiston suloinen julkaisu hurmasi somekansan – poliisin suojiin otettu pieni lapsi oli hyvissä käsissä: "Tällaista et näe tai kuule iltauutisissa"

Äiti pidätettiin kuljetettuaan lapsia uima-altaassa auton katolla 0:44
Tämä äiti pidätettiin, kun hän kuljetti lapsia uima-altaassa auton katolla.

Seriffintoimiston julkaisema kuva virkailijan sylissä nukkuvasta pienestä pojasta ihastutti Facebookissa, kertoo Fox News.

Yhdysvaltain Michiganissa sijaitseva seriffintoimisto julkaisi nettihitiksi nousseen kuvan poliisivirkailijasta ja pienestä lapsesta, joka oli otettu poliisin suojiin. Virkailijat ovat saaneet paljon kiitosta lämminhenkisestä toiminnastaan.

Dan Travous julkaisi sunnuntaina koskettavan päivityksen Clintonin piirikunnan seriffintoimiston Facebook-sivulla. Siinä hän kertoi pojasta, joka oli otettu poliisien hoiviin aiemmin viikonloppuna.

– Tällaista et näe tai kuule iltauutisissa, mutta meille tällaista tapahtuu säännöllisesti. Tämä pieni lapsi otettiin huostaan varhain lauantaiaamuna. Hän oli valvonut melkein koko yön ja oli uupunut.

Dan kirjoittaa, että eräs poliisi osti lapselle vaippoja, puhtaita vaatteita sekä pehmolelun omilla rahoillaan. Kuvassa näkyvä poliisi katsoi lapsen kanssa piirrettyjä laitoksen televiestintäkeskuksessa, ja lopulta lapsi nukahti hänen syliinsä. Lapsen poliisin hoiviin tuonut ottanut virkailija puolestaan vietti aamun tämän kanssa, kunnes eräs perheenjäsen pystyi noutamaan lapsen.

– En kirjoittanut tätä kehuskellakseni meidän toiminnallamme, vaan halusin näyttää, että tällaisia asioita poliisit ympäri maata kohtaavat päivittäin. Meidän virkailijamme, kuten muutkin poliisit ovat valinneet tämän ammatin ja tekevät töitä sydämellään auttaakseen ihmisiä, Dan kirjoitti.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Poliisien toiminta ilahduttaa

Viime sunnuntaina julkaistu päivitys on saanut osakseen runsaasti somesuosiota. Tykkäyksiä on kertynyt yli 16 000 ja kommenttejakin yli tuhat. Ihmiset ovat olleet ilahtuneita poliisien työstä ja kiitelleet heidän toimintaansa.

– Voi raukkaa, kiitos, kun piditte hänestä huolta! kiitteli eräs kommentoija.

– Olen niin pahoillani pojan puolesta, mutta ihanaa, että hänen luonaan oli näin huolehtivaisia poliiseja. Kuulemme niin usein vain huonoja juttuja. Kiitos, kun jaoitte jotain positiivista! kirjoitti toinen.

– Teidän tulee olla ylpeitä työstänne! Tämä uutinen teki minut todella iloiseksi, kiitos! hehkutti kolmas.

Lue myös:

    Uusimmat