Kadonnut thaimaalainen marjanpoimija löytyi kuolleena

Sallan Kursussa heinäkuun lopulla kadonnut thaimaalainen marjanpoimija on löytynyt kuolleena. Etsinnässä virka-apua antaneet varusmiehet löysivät kadonneen tänään kymmenen aikaan aamupäivällä.

Löytöpaikka on noin kolme kilometriä poimijan katoamispaikasta. Poliisi pyysi puolustusvoimilta jälleen virka-apua etsintöihin, kun poimijalle kuuluvaksi epäilty pipo löytyi maastosta.

Poliisi ei ainakaan tässä vaiheessa epäile tapaukseen liittyvän rikosta. Rikoskomisario Olli Murtolan mukaan miehen ruumissa ei ole myöskään havaittavissa ulkoisia merkkejä siitä, että hän olisi joutunut pedon hyökkäyksen kohteeksi. Poliisi tutkii tapausta, ja miehen lopullinen kuolinsyy selviää oikeuslääketieteellisessä ruumiinavauksessa.

Poliisin apuna etsinnöissä on ollut puolustusvoimien lisäksi rajavartiosto helikoptereineen, Sallan VPK sekä myös Aslak-helikopteri. Poliisia on myös avustanut useita kymmeniä thaimaalaisia marjanpoimijoita sekä kyläläisiä.

Poliisi kiittää kaikkia etsintöihin osallistuneita.

Thaimaalainen 38-vuotias marjanpoimija katosi 26. heinäkuuta. Mieheen saatiin vielä katoamispäivän iltana puhelinyhteys, mutta sen jälkeen hänen kännykkänsä meni mykäksi.

(MTV3)

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja