Kadonneen Glee-tähden uskotaan hukkuneen – turvakamera tallensi äidin ja pojan ennen katoamista

0:50
Glee-näyttelijän ja 4-vuotiaan pojan viimeiset hetket ennen katoamista tallentuivat kameraan

Videolla näkyy, kuinka Naya Rivera ja Josey-poika kävelevät ponttoonilautalle. 

Glee-sarjan tähti Naya Rivera, 33, katosi Etelä-Kaliforniassa keskiviikkona 8. heinäkuuta. Hän oli ollut veneilemessä nelivuotiaan poikansa kanssa. Poika oli löydetty nukkumasta yksin veneestä. Hän oli kertonut äitinsä hypänneen veteen tulematta takaisin. Näyttelijän pelastusliivinsä olivat olleet veneessä. 

Rivera oli vuokrannut poikansa kanssa kyseisen veneen. Venevuokraamon henkilökunta oli alkanut ihmetellä, missä he ovat, kun vuokrausaika oli umpeutunut kolmella tunnilla. He olivat lähteneet etsimään ja löytäneet veneen ja nukkuvan Josey-pojan järven pohjoispuolelta. 

Etsinnät aloitettiin pikimmiten ja ne ovat edelleen käynnissä. Eilen torstaina asiasta pidettiin lehdistötilaisuus, jossa käsiteltiin katoamista. Ventura Countyn sheriffi Kevin Donoghue kommentoi tilaisuudessa, että jos Riveran ruumis on takertunut järven pohjassa johonkin, se ei tule nousemaan mahdollisesti koskaan esiin. 

– Emme tiedä, hän jatkoi lausetta. 

Tiedotustilaisuudessa kerrottiin, että Piru-järvessä, jossa Rivera katosi, on paljon monimutkaisuuksia. Järven näkyvyys ei ole kovin hyvä ja siellä on puita ja kasveja, johon Rivera on voinut takertua. 

Virkavalta olettaa, että Rivera on kuollut. 

Riverasta ja Josey-pojasta on videomateriaalia juuri ennen katoamista. Videomateriaalilla näkyy, kun äiti ja poika tulevat autosta ja kävelevät ponttoonilautalle ja siitä  veneeseen. Katso videolta. 

Lähde: People


Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja