Kaapo Kakon valmentaja huomasi muutoksen suomalaisen pelaamisessa: "Sen pystyi aistimaan harjoituksissa"

Jääkiekon NHL:n New York Rangersin Kaapo Kakon alkukausi on ollut vaikea. Rangersin päävalmentaja David Quinn kertoi New York Postilleomia ajatuksiaan Kakon suorituksista.

Kakko onnistui maalinteossa Tampa Bay Lightningia vastaan Rangersin edellisessä ottelussa. Osuma oli Kakolle uran toinen ja yhteensä suomalaisen tehot tulokaskaudelta ovat 2+1. 

– Ajattelin ennen maalia, että hän antoi tavallista suuremman panoksen. Hänellä oli enemmän voimaa askeleissaan, hän oli fyysisempi ja käynnisti enemmän kaksinkamppailuja. Pelin edetessä hän sai lisää itseluottamusta joka vaihdossa, Quinn sanoi.

Kakon tämän kauden plus-miinus-tilasto on synkkää luettavaa. Hän on jaetulla viimeisellä sijalla Minnesota Wildin Zach Parisen ja Detroitin Andreas Athanasioun kanssa lukemalla -12.

– Hän ei jäänyt omalla alueellaan paineen alle. Hän teki mielestäni muutaman kerran hyvää työtä omassa päässä ja hän oli vastuullisempi puolustamisessaan. Hyökkäyspäässä hän piti enemmän kiekkoa ja tunsi olonsa paremmaksi oman pelaamisensa suhteen lyhyen ajan sisällä, Quinn totesi.

– Uskon, että hän vie sen itseluottamuksen mukanaan seuraavaan otteluun. Sen pystyi aistimaan jo harjoituksissa. Hän näytti siltä, että hän hengitti kevyemmin, ei ollut niin kireä, eikä laittanut itselleen niin paljoa paineita, Quinn sanoi.

Rangers pelaa seuraavan kerran lauantaina, kun vastassa on Nashville Predators.

Lue myös:

    Uusimmat