Kaapo Kakko pelasi NHL-uransa parhaan pelin – onnistumiseen simppeli resepti

New York Rangersin NHL-tulokas Kaapo Kakko helpottui, kun hän sai tehtyä vähän onnekkaastikin kauden toisen maalinsa Tampa Bay Lightningia vastaan.

Kakon puheista ja eleistä on paistanut viime peleissä pieni tuskastuminen. Juuri tällaista pientä onnea Kakko tarvitsikin avukseen.

Kakko tasoitti ottelun lukemiin 1–1 ensimmäisessä erässä ylivoimalla. Kiekko ponnahti Lightningin pelaajasta maaliin.

Kakko pelasi kolmosketjussa yhdessä Brendan Lemieuxin ja Brett Howdenin kanssa. Suomalaislaituri oli hyvissä tunnelmissa sportti.comin haastattelussa ottelun jälkeen. Kakko sanoi, että ottelu oli todennäköisesti hänen lyhyen NHL-uransa paras.

– Eikä se johdu vain siitä, että tein maalin. Viime peleissä ovat laukaukset jääneet vähiin, ja nyt koitin laukoa enemmän, Kakko sanoi.

Rangers voitti ottelun 4–1. Kakko pelasi 15.32 ja hän laukoi viisi kertaa. Ylivoimalla peliaikaa kertyi 4.44.

Päästiin pelaamaan aika hyvin. On se helpompaa, kun saa tasaisen rytmin, eikä tarvitse välillä istua kymmentä minuuttia penkillä, että pääsee taas kentälle. Nyt tuntuu hyvältä, Kakko sanoi.

Kakko sai selvästi virtaa onnistumisesta. Jaloissa ei tunnu nyt painavan.

– Ehdottomasti pelaisin uudestaan heti huomenna, Kakko sanoi.