Lähde: New York Rangers päätti reagoida Kaapo Kakon tilanteeseen – kutsui suomalaisen NHL-veteraanin paikalle

Jääkiekkoliiga NHL:ssä suomalaisen huipputulokkaan Kaapo Kakon alkukauteen on mahtunut hyvin vaikeita jaksoja. NHL:n kesän varaustilaisuudessa toisella vuorolla New York Rangersiin päätynyt Kakko on myöntänyt, että hän ei ole nauttinut pelaamisesta viime aikoina. Rangers päätti reagoida tilanteeseen.

New York Postin mukaan Rangers kutsui kehitysvalmentaja Tuomo Ruudun Suomesta New Yorkiin, jotta hän voisi viettää aikaa Kakon kanssa.

Ruutu on seurannut Rangersin varausten otteita syksyn aikana Euroopasta käsin.

Liekkö Ruudun läsnäolo vai mikä, Kakko sai onnistumisia alleen Rangersin edellisessä ottelussa Tampa Bay Lightningia vastaan. Suomalaishyökkääjä täräytti kauden toisen osumansa, kun Rangers kaatoi Lightningin lukemin 4-1.

– Se, että Ruutu on ollut täällä, on hyvä juttu minun kannaltani, Kakko myönsi New York Postille.

– Olemme voineet puhua monista asioista. Jääkiekosta ja elämästä jääkiekon ulkopuolella. On tärkeää, että olen saanut jutella jonkun kanssa minun omalla kielelläni, Kakko jatkoi.

Rangers nimitti Ruudun seuran kehitysvalmentajaksi keväällä. 36-vuotias Ruutu pelasi omalla urallaan 12 kauden ajan NHL:ssä. 735 runkosarjaottelussa hänelle merkattiin tehot 146+200=346.

Lue myös:

    Uusimmat