Mainos

Kaapo Kakko tiesi jo etukäteen, että hänellä on vaikea ilta – ”Moni odotti että olisin tehnyt kolme maalia”

0:41

Kaapo Kakko osasi ennustaa, ettei upea 6+1-tehosaldo välttämättä kasva Iso-Britanniaa vastaan. Kakko jäi ilman pinnoja, kun Suomi otti puhtaan 5-0-voiton.

MAINOS

Jääkiekon MM-kisat C Morella!

Ranska – Suomi sunnuntaina 19.5. klo 21.15 C More Sport 1/MTV3

Kaikki ottelut suorana C Morella ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa!

Ottelu eteni, kuten osattiin odottaa: Iso-Britannia miehitti keskustaa ja Suomi piti kiekkoa hakien laukauksia siniviivasta. Avauserässä vedot eivät maalille asti menneet, mutta toisessa alkoi onnistua ja maaleja ropisi.

Kakkokin pääsi pelissä paikoille, muttei onnistunut tällä kertaa.

– Olisi voinut mennäkin, mutta aika kovaa painetta vastustaja antoi välillä. He olivat katsoneet, että miten me pelaamme ja he ylimiehittivät aika paljon. Viivan kautta oli se, miten tänään saatiin vetoja maalille. Saatiin hienoja maaleja tehtyä, hyviä maaleja ja hieno voitto.

Vaikka Suomi vei peliä juuri kuten halusi, ylimielisyys ei ottanut valtaa. Pelaajat eivät lähteneet sooloilemaan. Kakon ilta oli tähän asti nähtyä vaisumpi, minkä hän jo ennakoi.

– Tiesin, että tästä tulee itselle ehkä vähän vaikeampi peli. Ettei ehkä peli lähde rullaamaan niin kuin aiemmin. Oli vain semmoinen fiilis ja kun tietää, että on tuollainen maa ei ehkä niin hyökkää, vaan kiinnittää huomiota puolustamiseen, Kakko selvitti.

Eli tavallaan oma pelaaminen on helpompaa, kun vastustajakin pelaa?

– Niin, niin sen voisi sanoa.

Kakko iloitsi muiden osumista aidon iloisesti. Kärsivällisyys piti.

– Olin valmistautunut siihen, että jos peli ei lähde rullaamaan, ei muuta kuin jatkaa vain töiden tekoa. Varmaan moni odotti, että olisin kolme maalia tehnyt, mutta itse en siihen lähtenyt mukaan, Kakko totesi.

0:34

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja