Kaapo Kakko painoi päänsä piiloon pelin jälkeen – ”Ajattelin ettei ole kiinnostusta”

Kaapo Kakko ei päässyt ennakolta heikompia Iso-Britanniaa ja Ranskaa vastaan tehopisteille. Hän myöntää, että pelin aikana pieni väkinäisyys saattaa hiipiä tekemiseen.

MAINOS

Jääkiekon MM-kisat C Morella!

Suomi – Saksa tiistaina 21.5. klo 13.15 C More Sport 1/MTV3

Kaikki ottelut suorana C Morella. Suoratoistona ottelut katsottavissa vain cmore.fi-palvelussa.

Kakko on ollut median suuren huomion kohteena, ja Ranska-pelin jälkeen hän painoi päänsä kyyryyn ja livahti vikkelästi muiden pelaajien takaa karkuun. Lehdistö ei Kakkoa ehtinyt pysäyttää.

– Ajattelin, että kun ei tullut maaleja, niin ei ole kiinnostusta, Kakko sanoi maanantaina rennosti.

Pelin aikana pinna oli välillä hieman kireämmällä, siitä kertoo sekin, ettei hän ollut juttutuulella. Kakko sai mahdollisuudet kasvattaa pistepottiaan, muttei onnistunut.

– Oli muutama paikka, joista olisi pitänyt tehdä. Koitetaan pitää ajatukset kasassa, että jatkossa sitten onnistuu, Kakko sanoi.

Jääkiekossa on normaalia jäädä välillä ilman maaleja, kukaan ei voi onnistua joka pelissä. Tuleeko peliin silti väkinäisyyttä, jos ei saa maalia?

– Kyllä sitä vähän tulee, pakko myöntää, jos ei lähde heti kulkemaan. Jos tekee ensimmäiseen erään maalin, on helppo jatkaa peliä. Nyt ei ole tullut ja silloin välillä vähän miettii, että joko voisi mennä pikkuhiljaa. Hyvä silti, että voittoja tulee, eikä mietitä omia tehoja, teho 6+1 kisoissa tehnyt Kakko pohtii.

Kakon valtavasta halusta oppia uutta ja mennä eteenpäin kertoo oleellisen se, miten hän suhtautuu epäonnistumisiin maalipaikoissa.

– Mietin, miten olisin tehnyt siitä maalin.

Lue myös:

    Uusimmat