Käänne tutkinnassa: Ex-tyttöystävän kuolinpaikasta löytyi Jim Carreyn reseptilääkkeitä

Jim Carreyn entisen tyttöystävän kuolemasta on saatu lisätietoja, kirjoittaa TMZ.

Näyttelijä Jim Carreyn entinen tyttöystävä löydettiin kuolleena maanantaina kotoaan Los Angelesista. Cathriona Whiten, 28, on kerrottu riistäneen hengen itseltään ottamalla yliannostuksen lääkkeitä vain neljän päivää eron jälkeen.

Nyt TMZ kertoo, että Whiten asunnosta on löytynyt useita purkillisia Jim Carreyn lääkkeitä. Sivuston mukaan reseptilääkkeet, kuten uni-, särky- ja verenpainelääkkeet, oli kirjoitettu Jim Carreyn käyttämälle peitenimelle.

Viranomaiset ovat vahvistaneet TMZ:lle Carreyn peitenimen käytön. Peitenimien käyttö on yleistä Hollywoodissa, jossa suuri osa tähdistä käyttää menetelmää juurikin lääkereseptien kohdalla.

Sivuston tietojen mukaan viranomaiset ovat halukkaita kuulustelemaan Jim Carreyta tapauksen johdosta. Vielä ei tiedetä, miten Carreyn lääkkeet ovat päätyneet Whiten haltuun.

Carrey antoi pian Cathrionan kuoleman jälkeen koskettavan lausunnon julkisuuteen.

– Olen järkyttynyt ja erittäin surullinen suloisen Cathrionani menehtymisestä. Hän oli aidosti kiltti ja herkkä irlantilaiskukkanen, liian hauras tähän maailmaan. Hänelle rakastaminen ja rakastetuksi tuleminen oli ainoa tarkoitus.

– Sydämeni kuuluu hänen perheelleen, ystävilleen ja kaikille jotka häntä rakastivat ja hänestä välittivät. Tämä on ollut meille suuri järkytys, Carrey sanoi. 

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja