JYP-valmentajalta iso viesti hirveän murskatappion jälkeen: "Kyllä minun täytyy tällä hetkellä sanoa rehellisesti"

Lehdistötilaisuus: JYP - Kärpät 7:10
Kärppien ja JYPin päävalmentajat Lauri Mikkola ja Jukka Ahvenjärvi niputtavat oululaisten 10–1-murskavoittoon päättyneen ottelun.

JYPin päävalmentaja Jukka Ahvenjärvi pyysi jyväskyläläisseuran kannattajilta anteeksi joukkueensa kärsimää murskatappiota Kärpille.

SM-liigaa johtavat oululaiset ryöpyttivät kriisiseura JYPiä jääkiekon SM-liigassa torstaina maalein 10–1. Kotitappio oli JYPin liigahistorian suurin.

Peli oli vielä avauserän jälkeen tasainen, kun lukemat olivat 1–1.

– Ensimmäinen erähän oli loistava meiltä, oikein malliesitys siitä, mitä me halusimme tuosta pelistä, yhdeksännen perättäisen tappionsa kärsinyttä JYPiä luotsaava Ahvenjärvi sanoi.

Sen jälkeen Kärpät alkoi takoa maaleja lähes paikasta kuin paikasta löysää jyväskyläläispuolustusta vastaan. Ahvenjärvi antoi tunnustusta Kärpille siitä, miten oululaisjoukkue onnistui nostamaan toiseen erään tempoa. 

– Meidän pelin rakenteemme eivät kestäneet toisessa erässä niitä maaleja.

Ahvenjärvi kertoi JYPin käyneen pukukopissa "aika vahvasti läpi" sitä, missä se menee joukkueen ja pelin osalta ja mikä voi muuttaa sen pelaamista noin paljon.

– Pyydän anteeksi kannattajilta, yleisöltä ja kaikilta tätä hetkeä.

Mistä asioista Ahvenjärvi antoi lopun pelaamisessa JYPin pelaajille rapaa? Entä millainen tiukka viesti hänellä oli pelaajilleen? Kuuntele koko haastattelu jutun ylälaidasta. Ahvenjärven osuus alkaa Kärppien päävalmentajan Lauri Mikkolan jälkeen kohdasta 2.00.

Lue myös:

    Uusimmat