Raimo Helminen suojeli pelaajiaan: "Menee meikäläisen piikkiin"

4:11
Kärppien Lauri Mikkola ja TPS:n Raimo Helminen kommentoivat kuumia ottelutapahtumia lehdistötilaisuudessa.

Turun Palloseura syttyi katastrofaalisen avauserän jälkeen jääkiekkoliigan ottelussa vielä toden teolla taisteluun Oulun Kärppiä vastaan, mutta taipui lopulta 3–4-tappioon. TPS:n päävalmentaja Raimo Helmisellä syyttävä sormi osoitti peiliin.

Ottelu sai turkulaisittain synkän alun, kun liigakauden avausmaalinsa tehnyt Aku Räty, Libor Sulak ja kahden miehen ylivoimalla osunut Cody Kunyk veivät oululaisvieraat 3–0-johtoon.

Helminen suomi itseään ja suojeli pelaajiaan lehdistötilaisuuden kysymyksestä, joka kuului: mitä tapahtui avauserässä Turun Palloseuran pelissä?

– Ei tietenkään paljon tapahtunut. Vastustaja teki kolme maalia. Se menee meikäläisen piikkiin. En pystynyt valmistamaan joukkuetta tähän vaatimustasoon, joka tänään oli, Helminen sanoi.

TPS nousi vielä kahteen otteeseen maalin päähän, mutta ei päässyt tasoihin.

– Kahdesta viimeisestä erästä ei voi missään nimessä joukkuetta haukkua. Tuli meidän ilme ja identiteetti ihan hyvin esiin. Se oli positiivinen asia tältä illalta, Helminen kehui.

Helminen myös korosti, ettei TPS:llä ole paljon mitään, jos sillä ei ole taisteluhammas esillä.

– Sen pitää näkyä joka ilta, pelin alusta saakka.

TPS on SM-liigassa kolmantena, Kärpät seitsemäntenä.

Katso ylälaidan videolta myös, miten Helminen kommentoi joukkueen vaikeaa loppuviikon ohjelmaa ja mitä Kärppien vastuussa ollut Lauri Mikkola kommentoi ottelun tuomaritoimintaa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja