Juventus-toppari myöntää Real Madridin lähentelyt – ihailee Cristiano Ronaldoa: ”Hän on ensimmäisenä tukemassa muuta joukkuetta”

Juventus kohtaa Mestarien liigan neljännesvälierien avausosassa keskiviikkona Atlético Madridin vieraskentällä. Juventus-puolustaja Leonardo Bonucci on toipunut yhdessä toppariparinsa Giorgio Chiellinin kanssa pelikuntoon.

Kaksikko oli perjantaina avauskokoonpanossa Juventuksen voittaessa Frosinonen 3-0. Bonuccin palattua tälla kaudelle Juventukseen, tuttu kolmikko on jälleen yhdessä mustavalkoisten alakerrassa.

– Ei se ole niin monimutkaista. Tulemme erittäin, erittäin hyvin toimeen yhdessä ja rakastamme puolustaa. Rohkaisemme kaikki toisiamme, joten homma toimii, Bonucci kuvailee yhteistyötä Andrea Barzaglin ja Chiellinin kanssa espanjalaislehti AS:n haastattelussa.

Puolustuksen johtajana totuttiin vuosia näkemään maalvahti Gianluigi Buffon. Bonucci ei mielellään kohtaisi PSG:hen siirtynyttä vanhaa ystävää Mestarien liigassa.

– Gigi on enemmän kuin loistava maalivahti, hän on läheinen ystävä. Kasvoimme yhdessä ja totuttelen yhtä katsomaan taakseni, ja näkemään, että hän puuttuu maalista. Juventuksessa olemme kuitenkin onnekkaita Wojciech Szczęsnyn ollessa maalivahtimme. Hän on yksi parhaista ja Mattia Perin on kehittymässä tulevaisuuden tähdeksi.

Juventus janoaa Mestarien liigan voittoa. Cristiano Ronaldon hankinta oli vahvin yksittäinen osoitus siitä. Ronaldo on tuonut Bonuccin mukaan Juventukselle merkittävän lisäarvon.

– Hän tuo intensiteettiä ja suoraviivaista pelaamista. Hän on ensimmäisenä tukemassa muuta joukkuetta positiivisilla sanoilla. Hänen tapansa harjoitella on ällistyttävä. Joka päivä harjoitusten jälkeen hänet löytää tekemästä lisäharjoitteita kuntosalilta. Toisinaan hänen kestävyytensä taso on käsittämätön. Hän on kone ja ihailen häntä suuresti, Bonucci hehkuttaa portugalilaista.

Atlético Madridin hiljattain siirtynyt Alvaro Morata ja Bonucci ovat ystäviä Juventus-ajoilta. Italialaistoppari lähettää ystävälleen viestin.

– Olen jo varoittanut häntä. Kun hän astuu kentälle, tulen hengittämään hänen niskaansa.

Bonucci myöntää myös espanjalaislehden haastattelussa, että Real Madrid oli myös tämän perässä ennen Juventukseen palaamista. Mustavalkoisen sydämen halu palata kotiin oli miehen omien sanojen mukaan kuitenkin liian vahva.

Kaikki Mestarien liigan ottelut suorana ja suomeksi selostettuna vain C Moressa. Lue lisää tästä.

 

Lue myös:

    Uusimmat