Juventus-luotsi ongelmissa tähtisikermänsä kanssa – "Tilanne on lähes häpeällinen"

Italialaisen jalkapallojätin Juventuksen päävalmentajalla Maurizio Sarrilla on edessään vaikeita päätöksiä ennen tulevaa Mestarien liigan kautta. 

Isoin puheenaihe Juventuksen kohdalla kauden alla on ollut huippuhyökkääjä Paulo Dybalan kohtalo. Dybala on ajautunut torinolaisryhmässä pieneen rooliin, kun hyökkäykseen on tarjolla Cristiano Ronaldon, Gonzalo Higuainin, Mario Mandzukicin ja Douglas Costan kaltaisia pelimiehiä. 

Argentiinalainen on pyörinyt siirtohuhuissa jo pitkään.

– Voisin puhua Paulosta koko päivän, mutta markkinat toimivat omalla painollaan, joten puheillani ei olisi painoarvoa, valmentaja Maurizio Sarri kommentoi tilannetta lauantaina Reutersin mukaan. 

– Minusta hänellä on sopivat ominaisuudet pelata välihyökkääjänä. Joudumme kuitenkin leikkaamaan kuusi pelaajaa Mestarien liigan kokoonpanostamme. 

Tällä Sarri viittaa Euroopan jalkapalloliiton Uefan asettamiin rajoituksiin joukkueen koosta. 

– Tilanteemme on vaikea, lähes häpeällinen, sillä tässä on riskinä, että joukkueesta jää ulos todella korkeatasoisia pelaajia, Sarri harmitteli. 

Juventus hävisi lauantaina Atletico Madridille Tukholmassa. Se avaa kautensa Italian liigassa 24. elokuuta. Mestarien liiga käynnistyy syyskuun puolivälissä.  

C More esittää kaikki Mestarien liigan ottelut kaudella 2019-2020!

Lue myös:

    Uusimmat