Juventuksen huippulupaus upotti Huuhkajat: "On mahdotonta olla oppimatta Cristiano Ronaldon rinnalla"

Italian päävalmentaja Roberto Mancini oli tyytyväinen nuorten pelaajiensa esityksiin, kun joukkue kaatoi Suomen EM-karsintojen avauksessa 2-0.

Italian maaleista vastasivat 22-vuotias Cagliarin keskikenttäpelaaja Nicolo Barella ja vuonna 2000 syntynyt, Italian maajoukkueen toiseksi nuorimpana osunut Juventus-lupaus Moise Kean. Osumat olivat molemmille ensimmäiset maajoukkueessa.

– Hänellä (Kean) on laatua, hän on vahva. Tietenkin hänen pitää yhä kasvaa, se riippuu hänestä. Ei ole vaikeaa lyödä vetoa hänen tai Nicolo Zaniolon kaltaisten nuorten pelaajien menestyksen puolesta, Mancini sanoi Sky Italian mukaan viitaten AS Roman keskikenttäpelaajaan, joka joutui jäämään loukkaantumisen vuoksi sivuun ottelusta Huuhkajia vastaan.

– Peli ei ollut helppo, sillä Suomi muutti yhtäkkiä pelitapaansa ja se oli paljon vaikeampaa meille, Mancini sanoi.

Kean oli ottelun jälkeen innoissaan maajoukkueuran avausmaalista.

– Harjoittelen tällaisia hetkiä varten. Kun treenaa Cristiano Ronaldon rinnalla, oppii aina. On mahdotonta olla oppimatta. Katson häntä ja yritän kehittyä hänen kanssaan, Kean sanoi Sky Italian mukaan. 

– Kun Mancini sanoi, että tulen pelaamaan, olin onnellinen. Ciro Immobile tarjoili minulle hienon syötön, joten kaikki kiitokset maalista hänelle ja joukkueelle. Tein hyvän liikkeen tietäen missä tyhjä tila on. Tunne maalin jälkeen oli mahtava.

Teemu Pukin haastattelu Italia-ottelun jälkeen 2:43
Teemu Pukki harmitteli ottelun jälkeen hukattua maalipaikkaa.



Lue myös:

    Uusimmat