Huuhkajatähdet toivovat Roman Eremenkon paluuta maajoukkueeseen: "Olisi hän varmaan vähän enemmän luovuutta peliin tuonut"

Lukas Hradecky Italia-ottelusta:"Pallo liikkui, kyllä me osataan pelata" 2:56
Lukas Hradeckyn haastattelu Italia-ottelun jälkeen.

Kahden maalin tappio Italialle EM-karsintojen avauksessa harmitti Huuhkajia lauantai-iltana, mutta Teemu Pukki ja Lukas Hradecky keskittyivät heti tappion jälkeen jo tiistain Armenia-otteluun.

– Tämä oli lohkon vaikein ottelu. Mitään toiveita ei aleta hautaamaan. Mennään hakemaan tiistaina Armeniasta voitto, muuten tämä alku on katastrofi, Hradecky sanoi MTV Urheilulle.

– Sellainen fiilis jäi, että enemmän oli tästä matsista saatavilla.

Pukki vastasi Suomen parhaasta maalipaikasta, kun Robin Lod löysi toisella jaksolla Pukin linjan takaa, Tämän jatkoyritys painui kuitenkin etutolpasta ohi.

– Samanlaisista tilanteista on tullut tällä kaudella tehtyä maaleja. Askeleet eivät oikein osuneet tilanteeseen, enkä päässyt vasurilla vetämään, Pukki harmitteli tilannetta.

Hradecky ja Pukki toivottavat lonkkavaivojen vuoksi sivuun maajoukkueesta jääneen Roman Eremenkon tervetulleeksi takaisin maajoukkueeseen.

– Roman on ihan maaginen pelaaja ja hänen kanssaan on aina ilo pelata. Nyt on itsellänikin parempi itseluottamus, kuin viimeksi yhdessä pelatessa, joten siitä voisi tulla ihan kivaa jälkeä. Romanilta tietää aina saavansa huippupaikkoja. Toivottavasti hän on seuraavissa maaotteluissa mukana, Pukki sanoi MTV Urheilulle.

Myös Hradecky tervehtii ilolla Eremenkon paluuta maajoukkueeseen.

– Roman on loistava hyökkäyspään pelaaja. Tervetuloa mukaan heti kun toipuu kuntoon. Roman tasoinen pelaaja löytää paikkansa aina tästä joukkueesta. Olisi hän varmaan vähän enemmän luovuutta peliin tuonut, Hradecky sanoi MTV Urheilulle.

Teemu Pukin haastattelu Italia-ottelun jälkeen 2:43
Teemu Pukin haastattelu Italia-ottelun jälkeen.

Lue myös:

    Uusimmat