Cristiano Ronaldo teki sen taas – Gianluigi Buffon teki paljastuksen ja ylisti ikämiehiä: "Jokainen päivä on kuin ilmestys"

Cristiano Ronaldo laukoi yliajalla rangaistuspotkumaalin, kun Juventus ja AC Milan pelasivat 1-1-tasapelin torstaina Coppa Italian välierien ensimmäisessä osaottelussa.

Milanin kroatialaishyökkääjä Ante Rebic vei kotijoukkueen volleylaukauksellaan johtoon tunnin pelin jälkeen, mutta Milan-puolustaja Theo Hernandezin ulosajo toisen varoituksen myötä 18 minuuttia ennen loppua siirsi ottelun hallinnan vierasjoukkueelle.

Pelattiin jo ottelun lisäaikaa, kun Ronaldo viritti rangaistusalueella saksipotkun, joka osui lähietäisyydellä olleen Davide Calabrian käteen. Pallo VAR-tarkastuksen jälkeen pilkulle, eikä Ronaldo erehtynyt.

Juventus hankki näin Ronaldon vierasmaalilla etulyöntiaseman maaliskuun 4. päivä pelattavaan toiseen osaotteluun, johon Milan lähtee ilman pelikiellossa olevia Hernandezia, Samu Castillejoa ja Zlatan Ibrahimovicia.

MLS:stä Italiaan palannut Zlatan on tehnyt kolme maalia yhdeksässä ottelussa. Juventuksen maalinsuulla torstaina torjunut 42-vuotias Gianluigi Buffon jakoi kunniaa kokeneille pelitovereille.

– Minun on myönnettävä hymyileväni, sillä monet nostivat nenänsä ylös, kun Ibrahimovic oli tulossa Milaniin. Hän on ratkaisupelaaja 38-vuotiaana, Buffon sanoi ottelun jälkeen Football Italian mukaan.

– Mitä tulee pelaajiin, heitä on analysoitava yksilöinä. Ei syntymäpäivän perusteella. Olen iloinen Zlatanin puolesta, hän on ainutlaatuinen voittaja.

Vuoden alusta lukien 12 maalia tehnyt Ronaldo, 35, keräsi myös joukkuetoverinsa kiitoksen.

– Ronaldo on uskomaton. Minun on myönnettävä, että yksi Juventus-paluuni syistä oli nimenomaan mahdollisuus harjoitella ja pelata Cristiano Ronaldon kanssa. Jokainen päivä on kuin ilmestys, Buffon kertoi. 

Toisessa välieräparissa Napoli voitti keskiviikkona Inter Milanin maalein 1-0.

Lue myös:

    Uusimmat