Jutta Larm päivitti lonkkaleikkauksen jälkeisiä kuulumisiaan – ylistää hoitohenkilökuntaa: "Sairaalan ilmapiiri oli niin hyvä"

1:05
Juha ja Jutta Larm kertovat videolla, millaisesta viestistä heidän suhteensa alkoi.

Jutta Larmin molemmat lonkkanivelet vaihdettiin leikkauksessa.

Hyvinvointivalmentaja Jutta Larm kertoi noin viikko sitten sosiaalisessa mediassa menevänsä leikkaukseen, jossa hänen molemmat lonkkanivelensä tultaisiin vaihtamaan uusiin. Larm kirjoitti postauksessaan lonkkiensa alkaneen viime vuosien aikana väsymään, jonka vuoksi hän on kärsinyt muun muassa kivuista ja kolotuksesta.

Hyvinvointivalmentaja jakoi nyttemmin Instagram-tililleen leikkauksen jälkeisen kuvan, jossa hän makaa sängyllä kainalosauvat vieressään.

– Kiitos kaikille mahtaville seuraajille tsempeistä. Uskon, että iso osa toipumista on se, että suhtautuu asioihin kiitollisena ja nöyränä, hän kiittää postauksensa kuvatekstissä.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Samaan hengenvetoon Larm osoittaa kiitoksensa hoitolaitoksissa ja sairaaloissa työskenteleville ammattilaisille. Hän kirjoittaa saaneensa tekonivelsairaalassa ensiluokkaista hoitoa.

– Tuntui, että sairaalan ilmapiiri oli niin hyvä, että olisin ollut parantolassa, en sairaalassa, hän raapustaa.

Hyvinvointivalmentaja kertoo postauksessaan voivansa hyvin ja päivien kuluvan kuntoutuksen, kylmähoidon ja ruokailun rytmittäminä vauhdilla.

– Samalla on todettava, että ilman Juha Larmin apua en pärjäisi näin hyvin, hän kirjoittaa puolisoonsa viitaten.

– Molempien lonkkien samanaikainen leikkaus asettaa paljon enemmän rajoituksia kuin yhden. Mutta olen tosi tyytyväinen, että homma on nyt tehty samalla kertaa. Juhan sanoin: Aika on sun ystävä, hän päättää postauksensa.

Hyvinvointivalmentajan postauksen kommenttikenttä on täyttynyt kannustavista viesteistä.

– Hienoa! Onnea uusista lonkista ja nyt se elämä vasta hymyileekin, yksi kirjoittaa.

– Hurjasti tsemppiä toipumiseen, toinen kannustaa.

– Pikaista paranemista, kolams toivottaa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja