Jutta Gustafsberg: Ei kiirettä kihloihin

Yrittäjä Jutta Gustafsberg ei koe materialistista sitoutumista tärkeäksi.

Body Fitness MM-kisoihin Serbiaan suuntaava Jutta Gustafsberg on todennut, ettei sormukset ole kaikkea koko suhteessa. Alkuvuodesta saakka yhdessä miesystävänsä Ari "Godzilla" Kokkosen kanssa ollut Jutalla ei ole tarvetta vaihtaa sormuksia konkreettisesti, vaan ne toimivat enemmän symbolisina.

– Ei kihloja toistaiseksi. Ei minkäänlaista kiirettä, aikuisia ihmisiä ollaan, ja molemmat ovat eronneet. Molemmat tietävät, ettei se ole niin justiinsa, Jutta pohtii MTV3.fin Viihdeuutisille.

Tärkeämpänä pirteä fitnesskisailija näkee jokapäiväisemmät asiat, kuten yhteisinvestoinnit. Elämä fitnessurheilun ympärillä pyörii pariskunnalla tiiviisti, ja Jutta ja Ari ovatkin ryhtyneet yhteisbisnekseen. Tämä merkitsee Jutalle enemmän kuin koriste vasemmassa nimettömässä

– Mielestäni se, että Tampereelle avataan yhteinen myymälä. Mielestäni se on paljon isompi sitoumus, kun aletaan tehdä töitäkin yhdessä, hän kertoo.

– Kyllä se sormus tulee joskus ehkä aikanaan. Lähdetään Thaimaahan jouluksi lomalle, niin en tiedä, jos Ari vaikka siellä tajuaisi, Olen minä siitä asiasta vihjaillut, hän paljastaa.

Pariskunta ei vielä asu virallisesti yhdessä, vaikka yhteenmuutto kuuluukin lähitulevaisuuden suunnitelmiin.

– Tampereella on Arilla töitä paljon, niin hän on siellä enemmän. Sen takia olemme muuttamassa isompaan asuntoon, jotta kaikki mahtuvat sinne, hän iloitsee.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat