Justin Bieberin superfanit jonottivat Helsingin Kaisaniemen puistossa monta päivää: "Pakko päästä eturiviin"

7:35
Justin Bieberin fanit leiriytyivät puistoon monta päivää ennen kauan odotettua konsertttia

Justin Bieberin fanit saapuivat konserttipaikalle jo päiviä aikaisemmin. 

Maailman suosituimpiin artisteihin lukeutuva Justin Bieber esiintyy tiistaina 9. elokuuta Helsingin Kaisaniemen puistossa. Lämmittelijöinä illan konsertissa nähdään Sebastian Noto, Mikael Gabriel sekä Mimi Webb

Bieberin on kerrottu nousevan lavalle kello 21, ja tapahtuma-alueen portit aukesivat jo kello 15. Megatähden fanit ovat olleet leiriytyneenä keikkapaikaille jo usean päivän ajan. MTV Uutiset Live vieraili jututtamassa innokkaimpia faneja paikan päällä.

Kaverukset Tia Wikberg, Kiia Hakkarainen ja Aada Linko kertovat tulleensa paikalle jo kolme päivää ennen keikkaa. Kolmikko kertoi jonottamisen sujuneen hyvin. Yöt jonossa ovat kuluneet rauhallisesti ja unikin on tullut.

– Bieber on ollut lempiartistini jo 10 vuotta. Pakko on päästä eturiviin näkemään hänet, tamperelainen Linko kertoi. Hän suunnittelee lähtevänsä ensi vuonna suosikkinsa perässä kiertämään Eurooppaa.

– Olin vuonna 2016 edellisellä Bieberin keikalla, mutta en ollut kovin hyvällä paikalla, joten tällä kertaa on pakko päästä eturiviin, lahtelainen Hakkarainen sanoo.

Kolmikko jännittää illan keikkaa hyvillä mielin ja uskoo sen sujuvan mutkitta.

– Itse odotan keikalta sitä, että kaikki menee hyvin ja saan kuulla lempibiisini Anyone, helsinkiläinen Wikberg hehkuttaa.

Kaisaniemen puistossa innokkaiden fanien jono ylettyi iltapäivällä pitkälle alueen porteista ja useat fanit kertoivat kaikista tärkeimmäksi asiaksi nähdä idolinsa livenä.

Konsertin toteutuminen ei ole ollut itsestäänselvyys, sillä Bieber on kärsinyt viime aikoina vakavista terveysongelmista. Kesäkuussa hänen toinen puoli hänen kasvoistaan halvaantui äkillisesti, jonka vuoksi hän joutui keskeyttämään hetkellisesti meneillään olleen Justice-maailmankiertueensa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja