Justin Bieberin kasvot ovat halvaantuneet – virus hyökkäsi hermoihin: "Rukoilkaa puolestani"

Justin Bieberin kasvot ovat halvaantuneet – virus hyökkäsi hermoihin:"Rukoilkaa puolestani" 2:54
Näin Justin Bieber kertoi kasvohalvauksestaan.

Suosittu poplaulaja on joutunut perumaan keikkojaan tämänhetkisen terveydentilansa takia.

Poptähti Justin Bieber kertoo perjantaina 10. kesäkuuta Instagram-videollaan kärsivänsä toispuoleisesta kasvohalvauksesta. Bieber on videolla varsin surullisen oloinen.

– Halusin kertoa, mitä on meneillään. Näette sen luultavasti kasvoistani. Kärsin Ramsay Huntin oireyhtymästä, jossa virus on hyökännyt korvani ja kasvojeni hermoihin ja aiheuttanut toisen puolen kasvohalvauksen. Tämä on aika vakavaa, Bieber kertoo englanniksi Instagram-videollaan.

Bieber ei pysty räpäyttämään toista silmäänsä, toinen sierain ei liiku eikä hän pysty hymyilemään suunsa toisella puolella. Instagramin tarinat-osion puolella hän kertoo myös, että syöminen on hankalaa ja pyytää rukoilemaan puolestaan.

Askel Terveyteen -sivuston mukaan Ramsay Huntin oireyhtymän aiheuttaa varicella-zoster -virus, joka on syy myös vesirokolle. Näin ollen oireyhtymän voi saada vain sellainen ihminen, joka on jo sairastanut vesirokon. Virus voi majailla lepotilassa tai muuten piilossa kehossa pitkiäkin aikoja. Kun virus aktivoituu uudelleen, se voi aiheuttaa muun muassa kasvojen halvaantumista. Oireyhtymä ei kuitenkaan ole tarttuva.

Kasvohalvauksen takia artisti on joutunut perumaan tulevia keikkojaan.

– En ole fyysisesti kykenevä keikkailemaan. Toivon, että ymmärrätte. Lepään ja rentoudun ja palaan sitten tekemään sitä, mitä olen syntynyt tekemään, hän lupaa englanniksi videollaan.

Suomessa hänen on tarkoitus esiintyä 9. elokuuta Helsingin Kaisaniemen puistossa osana maailmankiertuettaan.

Kiertuetta on lykätty jo kolme kertaa. Kaksi ensimmäistä lykkäystä johtuivat koronapandemiasta.

Bieber ei tiedä, kauanko hänen tilansa kestää, mutta kiittää fanejaan kärsivällisyydestä.

– Teen kasvoharjoitteita, jotta palautuisin normaaliksi. Luotan jumalaan ja siihen, että kaikelle on jokin syy. En ole varma vielä, mikä syy tälle on, mutta sen ajan lepään. Rakastan teitä, rauhaa, Bieber päättää koskettavan videonsa.

Katso ylhäällä olevalta videolta Justin Bieberin Instagram-julkaisu!

Lue myös:

    Uusimmat