Justin Bieberin alle kaksivuotiaalle pikkusiskolle perustettiin oma Instagram-tili – utelijaita silmäpareja jo yli 400 tuhatta: "Aivan kuin Justin"

2:48
Julkkikset vaativat Asap Rockya vapaaksi - Justin Bieber kuittaili Trumpille: "päästäisitkö lapset häkistä"

Maailma on saanut seurata Justin Bieberin kehityskaarta julkisuudessa. Nyt myös hänen pikkusiskonsa elämää voi seurata.

Laulaja Justin Bieber ponnahti julkisuuteen ollessaan vasta 13-vuotias. Hänet löysi maailmankuulu musiikkimanageri Scooter Braun. Bieberin loppu onkin historiaa ja hän on tätä nykyä yksi tunnetuimpia popartisteja. Maailma on saanut seurata Justinin kasvua julkisuudessa, sekä myös kasvukipuja.

Nyt myös hänen alle kaksi vuotiaan pikkusiskonsa Bayn kasvua saa seurata julkisesti, kun hänen vanhempansa perustivat pikkuiselle Instagram-tilin

Bay hurmaa sosiaalisessa mediassa suloisilla kuvillaan ja hänellä on nykyisin peräti 414 tuhatta seuraajaa. Joissain kuvissa esiintyy myös Justin. 

Kaksikko taitaa olla läheisiä, sillä myös Justin ja hänen vaimonsa Hailey Bieber julkaisevat vekarasta sosiaalisessa mediassa sisältöä. 

Justin julkaisi pikkusiskostaan kuvan, jossa pikkuneiti poseeraa leoparditennareissa ja kuviollisessa hameessa, sekä topissa. 

– Minun pikkusiskoni, hän kirjoittaa kuvansa yhteyteen. 

Bayn suloiset kuvat ihastuttavat hänen seuraajiaan. 

– Ihan kuin Justin, somesta kirjoitetaan. 

Sisarukset viettävät myös aikaa paljon yhdessä. Myös päiväunien merkeissä. 

Justinilla on neljä sisarusta, Jazmyn, Jaxon, Allie ja Bay

Bieberin manageri on avautunut julkisuudessa poptähden hurjista vuosista. Välillä hän pelkäsi, että poptähti kuolee nukkuessaan. Hän avautui haastattelussa Bieberin rankasta menneisyydestä.

– Luulin hänen kuolevan. Ajattelin, että hän menee nukkumaan jonain iltana eikä enää herää, koska hänellä on niin paljon roinaa elimistössään, hän kommentoi vuonna 2018

Nykyisin Justinin elämässä on tasaisempaa. Hän on naimisissa mallikaunotar Hailey Baldvinin kanssa ja elää muutoinkin terveellistä elämää. Braunin mukaan muutos on Bieberin oman päättäväisyyden ansiota.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja