Justin Bieberin muuttunut ulkonäkö herätti keskustelua – kertoo sairastuneensa borrelioosiin

Lähteiden mukaan tammikuussa julkaistava dokumenttiohjelma paljastaa kanadalaisen poptähden Justin Bieberin sairastuneen borrelioosiin viime vuonna.

Dokumentissa Justin Bieber, 25, keskustelee sairaudestaan lähipiirinsä kanssa. Lääkärit eivät aluksi tienneet, mikä häntä vaivasi, mutta loppuvuodesta Bieberille diagnosoitiin Lymen tauti eli borrelioosi.

Punkin levittämä tauti oli hänen mukaansa syy poptähden kärsimälle masennukselle, jonka laukaisevia syitä mediassa on ahkerasti arvailtu.

Bieberiin lähipiiriin kuuluvat GiGi, Bella ja Yolanda Hadid ovat tukeneet Bieberiä vaikeina hetkinä. Myös Yolanda Hadid, Bella Hadid ja heidän veljensä Anwar Hadid sairastavat borrelioosia. Bieberin vaimo Hailey Bieber, 23, kehottaa ihmisiä ottamaan selvää borrelioosin oireista.

– Tutkikaa asiaa ja kuunnelkaa borrelioosin oireista vuosien ajan kärsineitä ihmisiä. Ei ole oikein vääntää vitsiä ja vähätellä tautia, jonka vaikutuksia ei ymmärretä, Hailey Bieber puolusti miehensä muuttunutta käytöstä.

Justin Bieber kertoo taudin vaikuttaneen muun muassa aivojen toimintaan. Dokumentissa Bieber kuitenkin kertoo saavansa tehokasta hoitoa tautia vastaan. Hän on valmis uuden albumin julkaisemiseen ja sitä seuraavaan kiertueeseen.

Lähde: TMZ

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja