Mainos

Jussi Jokinen otti viimein kantaa kohutaklaukseensa – "Ymmärrän tapahtuneen tuottaneen pettymystä"

7:03
Videolla Tulosruudun juttu Jussi Jokisen pelikiellosta.

Jussi Jokinen on ottanut kantaa kahdeksan ottelun pelikieltoon johtaneeseen taklaukseensa Kärppien sivuilla julkistetussa lausunnossaan.

Jokinen sai kahdeksan ottelun pelikiellon, kun hän taklasi lauantaina JYPiä vastaan pelatussa ottelussa Julius Nättistä päähän ulosajon arvoisesti. Aiemmin tällä viikolla hiljaiseloa pitänyt Jokinen avasi nyt vihdoin sanaisen arkkunsa tilanteeseen liittyen. Jokinen myöntää rehdisti oman virheensä.

– Olen tapahtuneesta pahoillani ja myönnän tehneeni huonon taklauksen tilanteessa. Nostin käteni turhaan ylös. Olen keskustellut Julius Nättisen kanssa ja pyysin anteeksi tekoani. On huojentavaa, ettei hänelle käynyt pahemmin, Jokinen toteaa Kärppien verkkosivuilla julkaistussa lausunnossaan.

Päähän kohdistuneet taklaukset ovat viime aikoina herättäneet kiekkopiireissä runsaasti keskustelua. Jokisen ohella SM-liiga on jakanut alkukaudella päähän kohdistuneista taklauksista tuntuvan pelikiellon jo HIFK:n Ville Varakkaalle ja HPK:n Arto Laatikaiselle. Jokinen toivoo, että vastaavanlaiset taklaukset on saatava karsittua.

– Ymmärrän tapahtuneen tuottaneen pettymystä eri jääkiekkoyhteisöissä. Olen itsekin vahvasti sitä mieltä, että päähän kohdistuneet taklaukset on saatava pois jääkiekosta, jotta lajin turvallisuutta pystytään parantamaan. 

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja