Mainos

Jussi Halla-ahon yllättävät somepäivitykset jatkuvat – paljastaa 13-minuuttisella videolla tulosillassa mainitsemansa keittoreseptin tyttärensä avustuksella

2:08
MTV Uutiset Live kertoi Halla-ahon kuumenemisesta torstaisella kyselytunnilla

Perussuomalaisten puheenjohtaja Jussi Halla-aho huvitti ja puhutti tällä viikolla Facebookissa, jossa hän vaihtoi Facebookin kansikuvansa, minkä tulkittiin olevan jonkinlainen piikittely osalle Halla-ahon poliittista vastustajista.

Eilen Halla-aho laajensi sosiaalisen median toimintaansa YouTubeen, jonne hän latasi 13 minuuttia kestävän videon kokkailuistaan. 

Kyseessä on kanakeittoresepti, jonka Halla-aho oli maininnut vaalitaiston yhteydessä. Halla-aho oli maininnut tekevänsä tätä kanakeittoa vaalien jälkeen ja juhlivansa sillä vaalitulosta.

Videolla kokkaus- ja kuvausapuna toimii Halla-ahon tytär Hilma. 

Erikoisen tempauksesta tekee se, että edellisen kerran Halla-aho on julkaissut videon kanavallaan neljä vuotta sitten. Kommenttikentässä kiitellään Halla-ahon reseptiä sekä vitsaillaan kuluneen viikon tapahtumista.

Voiko veden korvata valtamedian toimittajien kyynelillä, vai tuleeko keitosta silloin liian suolaista?

Tämä on kohta Suomen suosituin keitto.

Onpa mukavaa nähdä tällaista puuhastelua. Jos joskus aikaa on, niin sopii tehdä toistekin videoita, näkee vähän toisenlaista puolta ihmisestä kuin jossain vaalitenteissä.

Lienee selvää ettei vasemmistolaiset syö koskaan enää kanakeittoa. Vielä muutama kokkausvideo lisää ja heille tulee nälänhätä.

Perjantaina Jussi Halla-aho kirjoitti kiisteltyyn blogiinsa ensimmäistä kertaa sen jälkeen, kun hänestä tuli perussuomalaisten puheenjohtaja.

Halla-ahon vanhat Scripta-blogin kirjoitukset, joissa on esimerkiksi toivottu seksuaalirikosten kohdistumista juuri tiettyihin naisiin, ovat herättäneet runsaasti keskustelua. 

Halla-ahon vanhat blogikirjoitukset kuumensivat tunteita myös torstaisessa tilaisuudessa, jossa Helsingin Sanomien toimittajalta poistettiin mikrofoni sen jälkeen kun hän oli kysynyt asiasta.

Lue myös: 

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja