Jussi Halla-aho kirjoitti kohublogiinsa ensimmäistä kertaa vuosiin: Viittaa "pettäjän tiehen" – "Loikkarille ottaa politiikassa melkein aina ohraleipä."

Jussi Halla-aho on kirjoittanut kiisteltyyn blogiinsa ensimmäistä kertaa sen jälkeen, kun hänestä tuli perussuomalaisten puheenjohtaja. Halla-ahon vanhat Scripta-blogin kirjoitukset, joissa on esimerkiksi toivottu seksuaalirikosten kohdistumista juuri tiettyihin naisiin, ovat herättäneet runsaasti keskustelua. 

Perussuomalaisten puheenjohtajan Jussi Halla-ahon vanhat blogi-kirjoitukset ovat herättäneet eduskuntavaalien jälkeen jälleen keskustelua, kun SDP:n puheenjohtaja Antti Rinne on viitannut niihin todetessaan, että puheenjohtajien arvot eroavat toisistaan.

Tekstejä käsiteltiin julkisuudessa viimeksi eilen, kun Helsingin Sanomien toimittaja alkoi siteerata yhtä kirjoitusta perussuomalaisten tiedotustilaisuudessa, ja Halla-aho vaati ottamaan mikrofonin pois toimittajalta.

Nyt Halla-aho on kirjoittanut blogiin jälleen – ensimmäistä kertaa hänen perussuomalaisten puheenjohtajakautensa aikana ja ensimmäistä kertaa sitten vuoden 2017.

Kirjoituksen aiheena on perussuomalaisten menestys eduskuntavaaleissa ja tulevat eurovaalit.

– Kuluneella vaalikaudella mediassa ja muissa puolueissa ehdittiin jo kuopata perussuomalaisia. Saamamme kohtelu lujitti yhteishenkeämme ja osaltaan selittää odottamattoman hyvää lopputulosta, Halla-aho kirjoittaa.

Äänikuninkaaksi vaaleissa noussut Halla-aho näpäyttää blogikirjoituksessaan myös sinisiä, jotka eivät saaneet eduskuntavaaleissa läpi ainuttakaan edustajaa.

– Kuten aiemmissakin vaalikatsauksissani olen muistuttanut, loikkarille ottaa politiikassa melkein aina ohraleipä.

– Ihmiset äänestävät ensisijaisesti puoluetta ja sisältöä, vasta toissijaisesti henkilöä. Kaikki perussuomalaisista vuonna 2017 lähteneet ja nyt ehdolla olleet edustajat putosivat eduskunnasta riippumatta siitä, millä listalla he olivat ehdokkaana. 

Lue myös:

    Uusimmat