Jürgen Kloppilla tapahtumarikas historia Bayern Münchenin kanssa – ”En ole kertonut siitä kenellekään”

Liverpoolin ja Bayern Münchenin yhteenlyönti on yksi neljännesvälierien kiinnostavimmista ottelupareista. Ei vähiten siksi, että Liverpoolin päävalmentajalla Jürgen Kloppilla on värikäs historia saksalaisjätin kanssa.

Bayern kartoitti uutta päävalmentajaa seuraan vuonna 2008. Klopp valmensi tuolloin Mainzia ja kuului suurseuraan vaihtoehtoihin. Bayernin päävalmentajaksi päätyi kuitenkin Jürgen Klinsmann.

Klopp siirtyi Dortmundiin ja vastakkainasettelu Dortmundin ja Bayernin välillä oli valmis roihahtamaan täyteen liekkiin.

– Ei ole kyse vain vähän henkilökohtaisesta asiasta minulle. Uli Hoeness tai joku muu Bayernin johdosta soitti minulle kaksi puhelua vuonna 2008. En ole kertonut siitä kenellekään. He kysyivät minua ja vastasin kyllä, Klopp sanoi Telegraphin mukaan.

Bayern päätyi tuolloin kuitenkin Klinsmaniin, jonka aika Baijerissa ei muodostunut menestykseksi.

– Bayernissa ei sinänsä ollut mitään negatiivista, mutta kun pelasimme toisiamme vastaan ja he ostivat pelaajiamme Dortmundista, miten voisin olla iloinen ja sanoa, että mahtavaa. Se ei ollut Dortmundia kohtaan mukavaa, mutta se on osa bisnestä ja siitä on kauan. En pystynyt koskaan olemaan pitkävihainen, mutta noissa hetkissä en ollut iloinen.

– Bayern on suuri seura ja kilpailumme Saksassa oli kiivas. Tietenkin toivoisin Dortmundin olevan mestari, mutta siinä kaikki, Klopp sanoi tiistain ottelua edeltäneessä lehdistötilaisuudessa.

Kaikki Mestarien liigan ottelut suorana ja suomeksi selostettuna vain C Moressa. Lue lisää tästä.

Lue myös:

    Uusimmat