Jürgen Klopp: ”Yksi kannattaja sanoi, että antaisi mielellään Bayernin edetä jatkoon”

Jürgen Klopp saapui Liverpooliin vuonna 2015. Seura on kehittynyt saksalaisen aikakaudella johdonmukaisesti neljän parhaan Valioliiga-seuran rajoilla keikkuvasta väljähtäneisyydestä varteen otettavaksi Mestarien liigan voittajaehdokkaaksi.

Punaiset kävivät viime kaudella lähellä Mestarien liigan voittoa, mutta päävalmentaja Klopp on tulkinnut kannattajien saavan yönsä nukuttua, vaikka mahdollisuutta revanssiin Mestarien liigassa ei tänä vuonna avautuisi – jos joukkue voittaa Valioliigan.

– Yksi kannattaja sanoi, että antaisi mielellään Bayernin edetä jatkoon, jos se takaisi Valioliigan voiton. En tiedä mitä vastata tuohon, Klopp sanoi Telegraphin mukaan.

Liverpoolilta löytyy Mestarien liigan voitto keväältä 2005, mutta edellinen Valioliiga-pokaali on kaukana historiassa. Kaudella 1989-1990 voitetun mestaruuden aikaan osa faneista ei ollut vielä edes syntynyt.

– Jos täytyisi päättää, kaikille Liverpool-faneille valinta olisi selkeästi Valioliiga, Kloppille on kerrottu.

– Kiitos Jumalalle, meidän ei tarvitse tehdä tällaista päätöstä, eihän? Emme tiedä tätä päivää tai huomista, mutta meidän on annettava kaikkemme ja pelattava todella intohimoista jalkapalloa, sellaista jota odotamme Anfieldilla näkevämme, Klopp sanoi.

Kaikki Mestarien liigan ottelut suorana ja suomeksi selostettuna vain C Moressa. Lue lisää tästä.

Lue myös:

    Uusimmat