Jürgen Klopp paljasti käytetyimmän lauseen vammojen runtelemassa Liverpool-kopissa – kritisoi rajusti eurofinaalien järjestelyjä: "En edes tiedä, miten sinne pääsee"

Mestarien liigan loppuotteluun edennyt ja Valioliigan mestaruudesta viikonloppuna taisteleva Liverpool on kärsinyt merkittävistä loukkaantumisista loppukevään aikana. Jürgen Klopp kertoi joukkueen suhtautumisesta vammoihin ja kritisoi eurofinaalien hintoja ja sijainteja.

Kloppin mukaan yksi lausahdus on tullut muita tutummaksi joukkueen keskellä pukukopissa.

– Se on vain kipua. Nämä ovat olleet pukukopissa tämän viikon kuuluisimmat sanat, Klopp sanoo Guardianin mukaaan.

– Nuorten pelaajien on erittäin tärkeää oppia tämä. Jordan Henderson sanoi sen olevan vain kipua. Andy Robertson sanoi sen olevan vain kipua, mutta se oli todellista kipua. Robertson pystyi hallitsemaan kivun, mutta ei kyennyt aktivoimaan lihasta. Heidän pitäisi olla kunnossa. Mohamed Salah näytti hyvältä ottelun jälkeen juhlissa, eilen ja toissa päivänä juoksemassa. Tänään hän liittyy harjoituksiin.

Mestarien liigan loppuottelua Tottenhamia vastaan Klopp kuvailee "kahden joukkuuen kohtaamiseksi, jotka osoittivat suurinta sydäntä". Loppuottelun sijaintia ja lippujen hintoja hän kritisoi vahvasti.

– Madridissa se on uskomattoman kallista, mutta ainakaan se ei ole toisella puolella maailmaa. Eurooppa-liigan pelaaminen Bakussa sen sijaan on mielestäni huvittavaa. Ihmiset, jotka tekevät nämä päätökset, en tiedä, mitä he syövät aamiaiseksi. Viime vuonna menimme Kiovaan, joka on kaunis kaupunki, mutta venäläinen tai sieltä päin maailmaa tuleva joukkue loppuottelussa ei ole kovin todennäköistä.

– Nyt Madridin täytyy varautua 200 000 englantilaisfaniin, mutta he tiesivät, että se voisi tapahtua. Baku, en edes tiedä miten sinne pääsee. Näiden päätösten tulisi olla kohtuullisempia ja järkevämpiä. Tämä näyttää vastuuttomalta. Kuulin, että huone joka normaalisti maksaisi 115 euroa saattaa maksaa nyt yli 3100 euroa. Se on hullua, Klopp latasi.

Lue myös:

    Uusimmat